(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه خط نوشته هفتاد و پنج تا غلط املايي داره (sm59)چِتِ چت بوده (sm2)
من با يكي سر آلبوم كامنت باند بحث كردم
به رضا يزداني بد و بيراه گفت
چنان آلبوم كامنت باند رو كوبيدم كه يارو گفت گوه خوردم به رضا يزداني حرف زدم (sm2)
دقيقا هم گفتم ميكس و مسترش داغونه . حالا شانس خو نداريم . مياد كامنتاي ممر رو ميزنه توو صورتمون (sm2)
سگ تو این شانس
رونالدو قبل بازی مصدوم شد
بنزما دیقه 60 مصدوم شد و تعویض شد
په په هم به فینال نمیرسه
ژابی هم نداریم
خسه هم مصدومه
خدا بخیر بگذرونه
چرا اینقد بدشانسیم(sm74)
به قول اون پسره آقا محمد رضا عباسی از تراک 14 آلبوم یزدانی خوشش اومده ، اینم قراره مثل قطار چاوشی بکنه تو کیونتون ، مواظب باشید (sm2)نقل قول:
کلا یا از یه چی خوشش میاد و بتش میکنه یا خوشش نمیاد و دهنشو میهگات (sm2)
(sm25) پس چرا اينجوري شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه چي رونالدو رو بازي داد اين آنجلوتي(sm29)
ولي خدايي آلبوم كامنت خيلي خوبه
فقط اين خواننده ش ... (sm3)
بازیش نداد میخواست بیاد تو زمین پاش درد گرفت(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی بعد 5 سال یک ماه مصدوم شده بود این دهن لق پفیوز میگفت هورمونیه ، اونوقت این رونالدو بعد هر بازی کیونشو میگیره و گریه میکنه (sm70)
وقتی مسی مصدوم شده بود،
رونالدو با طعنه گفت: هرکسی خوب تمرین کنه، مصدوم نمیشه!
(sm2)
به قول فامیل دور: من دیگه حرفی ندارم(sm2)(sm2)