از دمو تکرارم نکن بیشتر از باقی خوشم اوووممممد عجب چیزیه (sm127)(sm127)(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
از دمو تکرارم نکن بیشتر از باقی خوشم اوووممممد عجب چیزیه (sm127)(sm127)(sm127)
بچه ها میگم توجه کردید وقتی میخواد آلبوم شادمهر بیاد،آدم همون حسیو داره که انگار میخواد بچه اش به دنیا بیاد(sm74)(sm127)(sm10)
نه جناب سروان من بی گناهم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm127)
من همیشه چند روز قبلش انقدر میرم تو فضاش ... میرم کارهای گذشته رو مرور می کنم تا روزی که بیاد ... فقط دلم آهنگ های خودشو می خوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش بگو یوزرش باز شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه کن تو نگاه من چه بارونی (sm50)
ولی من با تنهایی هام خیلی ارتباط بر قرار کردم، بعد چند ساااال اولین باری که یک چیزی تونست اشکمو در بیار ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)ایا هنوز ایمان نیاورده ای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش الان به عنوان مهمان اون پایینه(sm2)نقل قول:
منم همین طور (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادمهر عقیلی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]