شنیدی میگن طرف مایه شرمندگیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصداق بارزش همین شخصه (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
شنیدی میگن طرف مایه شرمندگیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصداق بارزش همین شخصه (sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل شبانه روز خوابی(sm120)
بزار ببینم میتونم آلبوم هدیه ناهید را با ریپ درست پیدا کنم تو تاپیک تراک 11 این آلبوم عالیه.
برای زمون تیرکمون شاه آهنگش
داداش ى سايت هست ک موسيقى سنتى رو پالايش داده و کيفيت دارش کرده ادرسشو دارى؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر رفته گل بچینه(sm10)
دستگاه زنده یاب زنده بودن حدود ۴ نفر را نشان میدهد
خوشحالی میان امدادگران موج میزند
»خبرگزاری فارس«
ما از خدامون هستش که سلامت باشن. خانواده هاشون چشم به راه هستن.
ولی به قول خودشون معجزه ست اگر زنده باشن.
ما چند نفر چرا اصن خواب نداريم؟!!! سهند، ميلاد، و جديدا هم ميثم!!!! (sm98)
کسی از رامی خبر نداره یه چند وقتی میشه نیومده کجاست این پسر؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این پسر چند وقته نیستش هر کجا که هستش زیر سایه مولا علی سالم و سلامت باشه.
خدا همه رفقا، کاربرهای انجمن را حفظ کنه و مراد دلشون را برآورده کنه آمین(sm127).
جور بی خوابی ما سه تا را هادی داره میکشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره هادى و عليرضا(sm51)
دارم استیج میبینم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند با چه زبونی بهت بگم استیج حرام است ای بابا لهو و لعب نبین.
اینجوری فایده نداره (sm39)
میلاد رفته فکر کنم علیرضا هم پای سیستم خوابش برده سهند که داره استیج میبینه.
من دارم راجبه پلاسکو تحقیق میکنم ساسان مشکوکه (sm142)
منم دارم با داداش بهمنم صحبت مى کنم ....ياور هميشه مومن من(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی حرامه که آدم از حالت طبیعی خارج بشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه از حالت طبیعی خارج بشی که باید 70 ضربه حد بهت زد و خسر دنیا و الاخره شدی.(sm2)
من
درد در رگانم
حسرت در استخوانم
چیزی نظیرِ آتش در جانم
پیچید...
" احمد شاملو "
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر تکذیب شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm81)
بنیامین نماز صب میخونه ..
خدایا زنده باشن(sm81)
در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 63 مهمان ها)
اشنا بود پسش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بریم آماده شیم برا امتحون ..
خوبه .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش به سوی افتادن درس ..
چه عجب یه آواتار درستی زدی تو (sm2)
(sm50)خیلی حالم گرفته ست :(
اشترم کجا سوتی داده بودین ممر میگفت نشون نمیده (sm120)الان 720 دیدم بسیار چِسبید
(sm2)الی د (sm51)
آمریکایی بخر آمریکایی استخدام کن
ژانويه به عنوان روزي در ياد ميماند که در آن مردم دوباره حاکم اين کشور شدند
واشنگتن و سياستمداران شکوفا شدند اما براي مردم اين گونه نبود. کارخانه ها تعطيل شدند
واشنگتن شکوفا شد اما ملت در اين شکوفايي سهمي نداشت
از امروز تغييرات را آغاز مي کنيم. ملت دوباره رهبري اين مردم را برعهده گرفت
آموزش و پرورش پول زيادي دارد اما جوانان ما را محروم از آگاهي نگه داشته داشته است
کشورمان را به دست کارگران آمريکايي خواهيم ساخت
ما از سوي خدا مورد حمايت خواهيم بود
کالاي آمريکايي بخريد
این حرفا آشنا نیست براتون ؟ (sm120)
ظهور مجدد مموتی (sm120) پایان ابرقدرتی آمریکا (sm120)
اسی زنده ای ؟ (sm2)
ها ولک (sm51)
(sm74) رفتی از نزدیک پلاسکو رو ببینی ؟ (sm50) خبر تازه نیامدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]