(sm2)همتین پوسترت تو ماهواره نمایش دادن بین المللی شدی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)همتین پوسترت تو ماهواره نمایش دادن بین المللی شدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه الان هنگ میکنن (sm2)هنو پخش نشده
(sm30)گلابو بازم بجای پارو پخش کردن
(sm120)امین جوانفر
تنظیم امین جوانفر (sm2)
امین جوانفر (sm30)
(sm70)ببین کی گفتم این پوستر بیدم بین المللی میشه
(sm2)ضعیف ترین قطعه پاروی بی قایق گوشام درس شنیدن
ملودی تکراری (sm77)
دیوث بهترین کار آلبومو میگه بدترین کار آلبوم (sm2)
(sm132)
نقدش بیشتر مقرضانه بود ، طرف احتمالا آنتی چاووشی بوده و فقط با اسم محسن میخواسته سر و صدا راه بندازه
پارو از لحاظ موسیقیایی فوق العاده بود اما میگه ضعیف ترین کار !
یه تیکه گفته بود یه خونه کوچیک ملودی تکراری استفاده شده بعد میگه بهترین قطعه بخاطر ملودی و تنظیم خوب
معلوم نیست با خودشون چند چندن
همچنان من و تو فقط میخواد مخاطب جذب کنه و از اسم ها استفاده ابزاری میکنه
سرعت عجیب ریده
این از کجا در رفته (sm2)
(sm2)کم کم بریم به سمت زدن مطالب مطبوعات قبل از چاپ !
سینجول یه سری آهنگ از محسن داره که هنوز ساخته نشده
(sm2)اشترم : الی یه ساعته ویدیو رو گرفتم دادم ممر
من : ممر کجای کاری
ممر : 20 درصد رفته (sm2)
من : امیر خودت بزن نرم افزار نصب کن
اشترم : منصور توشه ! (sm30)
من : یعنی چی توشه
اشترم : یوتیوب نمیذاره
من : ممر کجای کاری
ممر : 32 درصد
من : اشترم کجای کاری
امیر : دارم میزنم تمومه (sm2)
من : ممر ریدی
ممر : به من چه خو (sm30)
آیا نت شما هم مثل اسهال بچه قطع و وصل میشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)مال منم ریده مث اینکه سراسریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
(sm2)نقل قول:
(sm25)
دیوس میگه پارو ضعیفترین ترک (sm120)
خیلی تو مخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو کلا در حال قطع و وصل شدنهنقل قول:
(sm120)سایتا در حال قیژتر شدن
امین جوانفر(sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ماهی 13 تومن
(sm2)باز خوبه این میتونه حرف بزنه قبلیه دهنش همش یه ور میرفت هیچی نمیفهمیدینقل قول:
مشکل پهنای باند داره اینجا (sm173) هر چی دانلود دارم صبح که میرم سرکار میزنم بگیره...نقل قول:
شبا میرینه کلا ولی امشب دیگه خیلی افتضاحه
ماهی 40(sm98)
(sm2)
این دیوسا تو انگلیس مهد موسیقی راک دنیان میگه تنظیم شلوغ ! (sm1)
(sm2) من تا حالا نهایتا 50 نفر هم اد نکردم تو فیسنقل قول:
اونا اد میکنن (sm70)
عجبا (sm9)
پارو (sm77) اجرای ضعیف و تنظیم شلوغ (sm77)
از بهترین آهنگای محسنه اینا کین دیگه
فعالیت کم و اینکه عکس ندارینقل قول:
من اکثر دوستام یا بچه های دانشگان یا طرفدارای چاوشی