(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب اینجایی 80 بده ببرم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب اینجایی 80 بده ببرم(sm2)
دیوث ک.ی.ر من واسه دوست بلند نمیشه اگه بشه نمیره توش اگه هم بره نمیریزم اگه بریزم از دوستیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو کلیک کردی چن بود من وقتی لینگ گذاشتم 90 بودش (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خودش خارش داره میخواد بده ولی خجالت میکشه اینو مهدی امشب میدم بهت برو هرکاری خواستی باهاش بکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو به مرغای تو حیاط تون هم رحم نمیکنی چه برسه به دوست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
گی بجو واس چیزای کرسی شرتر داری ترافیک هدر میدی ..
فک کنم 90 بود(sm59)نقل قول:
الی اینکه 90 باووو 86 نیست که(sm54)
آها حتی شبیه به زبان شما هم نیست تو بعضی از جمله ها ؟ ! اون سخت تره از زبان شما ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فیلمارو با زیرنویس فارسی نگاه میکردین دیگه که الان بدون زیرنویس هم میفهمین چی میگه ؟!
(sm59)نقل قول: