این بدبخت فک کنم رکورد بن شدنو تو باران زده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این بدبخت فک کنم رکورد بن شدنو تو باران زده (sm2)
پسرم چشماتو وا کن آدم آهنی خیاله (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو شما میگی چکار کنم؟پست دادن مگه اشکال داره.آدم به این فعالی دیدی تو عمرت؟
آره يه حاجي مهدي بود خدا رحمتش كنه
تو داري راه اونو ادامه ميدي (sm2)
فعالیتت تو حلق شیرازیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی تو نیستی کلا وختیم میای یهو میای یه جوری فعالیت میکنی تالار باران زیر و رو میشه کلا (sm2)
اتفاقا مشکلم اینه که بلد نیستم بسازم وگرنه کلی اطلاعات دارم برای ارائه.نحوه ساختن رو به منم یاد بدید تا آباد کنم این ویرانه خونه ی کشاورز رو.موزیک باران رو عشق است و بس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامه فيفا به سازمان ليگ رسيد
بازیکن عراق دوپینگی است
فيفا با ارسال نامهاي به سازمان ليگ دوپينگ مليپوش عراق را تاييد کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، فیفا امروز دوپینگ عبدالزهرا را مورد تایید قرار داد و با ارسال نامه ای به سازمان لیگ تصریح کرد که این بازیکن دوپینگی است و حق شرکت در مسابقات را به دلیل محرومیت ندارد.
تیم ملی ایران روز گذشته مقابل عراق در ضربات پنالتی باخت در حالی که از این بازیکن دوپینگی در ترکیب خود استفاده کرده بود بنابراین احتمال دارد که نتیجه بازی به سود ایران تغییر کند.
اين چرت و پرت نيست ؟ (sm172)