خیلی مهمه ، حتما ببین (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی مهمه ، حتما ببین (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
حق داری تمیز دادن خیلی سخته و به قول خودت چون تجربه خوبیم نداری خواه ناخواه بدبین میشی نسبت به همه چیز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما من میگم تا حایی که به ما اسیبی نرسونده چرا قضاوت کنیم؟؟
آيا هنوز روى پاى خودت گريه مى كنى؟
(sm27)
فیلم لامپ صد از 11 خرداد در شبکه نمایش خانگی توزیع می شود (sm120)
هااا یافتمش از تو یوتوب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ناراحت نشو ولی اینا به نظر من یه مشت حرف قشنگ و شعاره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ آدمی نمیتونه از یه قشری بدی ببینه و از کل اون دسته بدش نیاد!! اگه واقعا اینجوری هستی خوش بحالت...
من بدم میاد از فلان گروه اما کاری هم به کارشون ندارم هیچ وقت...نمیگم تو کارت خوبه تو کارت بده فقط تو دلم بدم میاد ازشون همین...
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما بدبختی ها یواشکی نبود ...
امیرالمومنین (امیر * اشترم) یارو شست گذاشت رو بند :
یوزر ساختن و بدو بیراه گفتن کاری نداره[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرمن می تونم با مدرک بتون ثابت کنم شما از یه سیستم و یه ای پی 8 یوزر ساختین در این انجمن و تایپیک معین خودتون پست میدادین و با اون 7 یوزر هم لایک میکردین
پستهای خودتون رو و باز با اون یوزرها درخواست میدادین و با یوزر اصلیت جواب در خواست میدادین و بعد با 8 یوزر پیام دادین به من که اقا یوزر معین 66 بهترین کاربره و باید تایپیک معین برا
خودش باشه بعد که من پرسیدم چرا همه یوزر ها یه ای پی و یه سیستم میان نت گفتین ما تو یه اتاق نگهبانیم !!
همون شب که با 4 تا یوزر اومدین اینجا شروع کردین به فحاشی کاربر همون سایت خودتون عکس گرفت که شما البوم طلوع معین که من خریدم از ایتونز رو گذاشتین تو همون سایت
گفت بیا دارن بر ضدت حرف میزنن اینو تایپیک کن کاربری به نام یاس اخرش یه عدد بود من گفتم اشکال نداره برام مهم نیست
کنسرت؛ پردهی عصمت و چند ضعف فنی
1-به نظر میرسد «کنسرت ندادن» چاووشی آخرین سنگر افتراقِ او از جماعت همصنف است. روزگاری ناشناس بودن چهره، وجهی اسرارآمیزی به کاراکتر آندرگراند او دادهبود که خوب با کاراکتر موسیقایی او میچسبید و مخاطب را تشنهتر میکرد. تا تیرماه 84 عکسی از او، به جز عکسی نیمتنه با عینک دودی نبود. به جز عکس، صدای معمولی ِ او نیز تا به حال فقط در سه مصاحبهی صوتی شنیده شدهاست. که آخرینِ اینها مربوط میشود به تابستان 85. نهُ سالِ پیش. و نُه سال پرهیز همچنان ادامه دارد. حتا مجاز شدن او نیز تغییری در وضعیت وجود نیاورد و چاوشیِ متحرکِ سخنگو را فقط اطرافیانش و چند هوادار خوش شانس تا به حال دیدهاند. دور نیست اگر بگوییم انتظار کنسرت از سوی هواداران بیشتر برای رفع این کنجکاویست تا دیدن پرفورمنس او روی استیج!
2-حالا اما بعد از فیسبوک و اینستاگرام و تیتراژ، دیگر رازآمیزیِ نقاب به تاریخ پیوسته. دیگر پردهای وجود ندارد، او به طور کامل «رونمایی» شده. پس ادامهی این پرهیز ناقص ارزش افزودهای به او اضافه نمیکند، کسی دیگر نمیگوید: «از او ویدیویی نیست، چه عجیب و جالب!». اگر یادی از این نکته باشد یا با حسرت است یا به قصد تحقیر. پس بعد از این همه سال، انتظارِ کنسرت و ویدیو، انتظارِ گزاف و زیادی نیست.
3-خلق اثر بدون ذوق و شوقِ ارائه، هنر نیست، صنعتگریست. کار ماشین و چرخدنده. ارائهی واقعی و بدون واسطهی موزیسین روی استیج، رخ به رخِ مخاطب است. به فرض که بهانههای این طفره رقتن پذیرفتنی شوند اما باز این بیذوقی مستتر در کلمات آزاردهنده و خطرناک است.
4-«نداشتن حال و حوصله» ضعف فنیست، همانطور که مشکل سالن و صدابرداری ضعف فنیست. میشود به جای «جنگِ شادی» برنامهی جدیِ «خود» را اجرا کرد و اسیر الگوها نشد. قبل از آن اما باید در همین سالنهای موجود چند کنسرت جدی ببینیم و از راه دور امکانات را نسنجیم و در جمعهای کوچک یا جلوی دوربین تمرینِ اجرا به سبکِ «خود» کنیم.
«که چه؟»گفتن اما از همه آسانتر است.
منم منظورم فقط همین بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم نیست چون بدمون میاد از یه رفتاری هر کسیو دیدیم بپریم بهش که تو هم فلانی
و الا تو میتونی پیش خودن نسبت به هر چیز یا هر کسی احساس خودتُ داشته باشی
نه منم این طور نیستم..سعی میکنم اون طور باشم ولی خیلی سخته
همین مونده بود نصفه شبی زلزله بیاد !!!!
رحم کن
گزارش اوليه زلزله
بزرگي ۴.۵ استان خراسان شمالي
چهارشنبه، 30 اريبهشت 1394 در 00:56:46
تاريخ وقوع زلزله: چهارشنبه، 30 اريبهشت 1394 در 00:56:46
(وقت محلي - تهران)
2015-05-19 20:26:46
(utc)بزرگي زلزله: ۴.۵ نوع بزرگي: mn موقعيت رومركز زلزله: ۳۷.۴۹ شمالي و ۵۷.۷۴ شرقي عمق: ۹ كيلومتر عدم قطعيت مكاني: ۲.۶۱+/- كيلومتر در جهت شمالي - جنوبي
۲.۲۲+/- كيلومتر در جهت شرقي - غربيمنطقه: استان خراسان شماليفاصلهها: 20 كيلومتري لوجلی، خراسان شمالي
20 كيلومتري شيروان، خراسان شمالي
36 كيلومتري بجنورد، خراسان شمالي
منبع: موسسه ژئوفيزيك، دانشگاه تهران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از مصاحبه جدید محسن حمایت نمیکنم . این چاوشی با بقیه چاوشی ها خیلی متفاوت بود ، شدیدن مغرور و خود بالا بین . در مورد کنسرت بارها صحبت کرده ، یک بار گفت دوست ندارم کنسرت بدم . فقط اونو پسندیدم . نه واسه اینکه از کنسرت خوشم نیاد و بخوام از کنسرت ندادن حمایت کنم ، چون به کسی نتوپید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد طرفدارا هم موافقم ، طرف 30 سالشه صبح تا شب نشسته تو فیس بوک یکی بگه چاوشی آهنگش ضعیفه یا کنسرت نمیده ، این شرو کنه به فحش ناموسی که آی تو ننت فلانه یا نمیفهمی و خر چه داند قیمت نقل و نبات .
البته ما خودمونم اینجوری بودیم ولی زمانی که 15،16 سالمون بود ، نمیدونم یه زن یا مرد 30 ساله چی پیش خودش فکر میکنه که هر لحظه ازین کارهای خز میکنه .
محسن هیچوقت نمیخواد کنسرت بزاره ، بهترین راهش اینه بیاد بگه من دوست ندارم کنسرت بزارم . اون موقع دیگه کسی نمیتونه چیزی بگه ، یه سریا چند روز قهر میکنن و برمیگردن بعدشم دیگه کلا بیخیال میشن .
همون اول یه بار روراست حرفشو بزنه
جای این فازا و جوای مسخره که ما فلانیم و بهمانیم و خاصیم و......
این دیوثو نگاه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بیشتر این حاشیه ربط به اظهار نظر محسن درباره ی موسیقی سنتی بوده که ایجاد شده و باید روش فکر کرد که ایا واقعا موسیقی سنتی کشش دیگه ندارد و اگر ندارد دلیل این تداوم هنوز چیست!!
(sm2)
محسن چاوشیرامیتوان علی کریمی موسیقی ایراندونست!(sm2)
این طور حرف زدن از موسیقی سنتیم بزرگتر از دهن محسنه (sm98)
نمیدونم کی داره بهش خط میده
بیشتر این حاشیه ربط به اظهار نظر محسن درباره ی موسیقی سنتی بوده که ایجاد شده (sm2)
ایا واقعا موسیقی سنتی کشش دیگه ندارد و اگر ندارد دلیل این تداوم هنوز چیست!!(sm77)(sm2)
دیوث تا دیروز فارسی رو عین بلبل حرف میزد الان فنلاندی نوشته داده گوگل ترنسلیت ترجمه کنه مثلن ما بلد نیستیم (sm2)
من که نپریدم!بافرهاد درحد شوخی بود بحثمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
- (sm50)
(sm120)این خبر حسن لامپ 100 لینک داره ایا
یاد حرف یگانه ادم میوفته (sm2)
من دیروز اینستاگرام تصویر گستر دیدم فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب لینک بده
ک.. ل.سی جنبه های مختلفی داره ! ادای روشنفکری در آوردن هم همینطور ! در نت هر کسی میتونه اینکارا رو بکنه ! در نت یه آدم افسرده میتونه بیاد عقده هاشو خالی کنه !
اما خودم ! اگه یه نفر هست اینجا که شماره منو داره بگه ! یه نفر هست که بهش پخ داده باشم بگه ! ( البته قبل از دوران تاهل (sm120) )
اگه هم من اومدم اینجا تحصیلات و ماشین و شغل و ... خودم رو گفتم هر کدوم دلایل خودش رو داشت !
در مورد تحصیلات و شغل ، قبل از اینکه سایت به فنا بره ، علیرضا ( طرفدار امید ) اومد تو تاپیک کامینگ سون گفت که خبرا رو از خودت درمیاری و ... منم مجبور شدم تحصیلات و شغلمو بگم که فک نکنه ... ( البته بازم میگم که ارشد مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیند و به مدت 5 سال هست که شاغلم ( بسوزین (sm2) یکم شوخی در حین عصبانیت بد نیست (sm120) ) و باز هم پرانتز بسته )
در مورد ماشین بازم اتفاقی بود که گفتم 206 دارم و ... در مورد سانتافه بازم اتفاقی بود ، چند وقت بود که میخواستم ماشینمو عوض کنم ( حتی قبل از اینکه سایت به فنا بره ، تاپیک هم واسش زدم و از مورتوض مشورت گرفتم ، شاهد زنده (sm120) )
پیمون خودمون یه عکس از مدل جدید سانتافه گذاشت و ... وگرنه هیچ قصدی نبود
من اینجا با هیچکس مشکل نداشته و ندارم ( به قول معروف باید خجالت بکشم از سن و سال(sm120) ) و فقط یه بار عصبانی شدم و داستانش که همه در جریان هستند
اگه میبینین که میام اینجا به خاطر اینکه اواقات فراغت در محل کارم رو پُر کنم و البته عادت هم شده برام ! همین! حالا نمیخوام بگم که کامینگ سون و این حرفا
و اما
وقتی میبینم که یه شخص کارایی کرده و میکنه ، نمیتونم ساکت بمونم ! از چند ماه پیش میدونستم ولی چیزی نگفتم و ... حالا میخواین به حساب توهم و ... بزارین ولی مدرک هم دارم به لطف ... ( اینم بگم اون دوستمون که لطف کرد اینجا نیست باز ذهن های بیمار ... )
و در آخر
میخواستم تاپیک بزنم ولی گفتم اینا رو بهتره اینجا بگم
و اینکه دوستان هر فکری میتونن راجع به بنده در ذهن خودشون داشته باشن ... نت هست و هزار ماجرا
ور در آخر تر :
اعتراف میکنم به غیر از اینجا جایی رو ندارم اوغات فراغت صبم رو سر کنم ولی سعی میکنم اینجا کمتر بیام که ذهن های بیمار و افسرده کمتر ناراحت باشن
یا حق (sm10)
(sm2)یا خدا اسی تو موشکلت چیه هر روز صب با دل پر میای کسی تیکه میندازه تو پخ چیزی بت میگن جریان چیه من به عنوان هد مجمع(sm2) شاید بتونم موشکلو حل کنم (sm120)
موشکولی نیست (sm120)
بیخیال (sm10)
بد زمونه ای شده(sm120)
ممر که مرد رضا تو ادرسو داری بده تصویر گستر ایسناشو
(sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا کیفیت کیفیت 720p HDRip خوبه یا باز باید صبر کرد تا بلوری بیاد؟
خدا رحمتش کنه،دلم سوخت(sm127)