کونته شخصیت جذاب تری داره (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کونته شخصیت جذاب تری داره (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
پپ دوس داشتنیه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرلینگ اسکول اگه خودش می نداخت پنالت می گرفت و اینور گل دومو نمی زد(sm50)
او اینکاره نیست...
(sm176) قربانت (sm50)نقل قول:
هادی داداش منم dvd هایده رو میخوام
هادی جان از رامی خبر نداری؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم
فقط جایی نذاریا به کسی هم نده .. دوست ندارم زیاد پخش بشه
من آرشیوم رو هیچ جایی پخش نمیکنم (sm93)
کسی تابحال از توشه آفلاین دانلود کرده ؟؟؟
مساوی(sm25)
هی خدا .. (sm50)
کسی از رامی خبر نداره؟
او اینکاره نیست...نقل قول:
نه فک کنم امتحان داره داره درس میخونه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام اگه میخوای بگو تا برات بفرستم
سیتی اومده بدشانسی زیاد میاره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مودریچ هم میگن مصدوم شده و به بازی سلتا نمیرسه
چه خبره اخه
کمر رئالو شکسته این مصدومیتا
مثلا سه سالی که بایرن بود چه غلطی کرد...بایرن بدون پپم قهرمان بوندسلیگا میشهنقل قول:
نه هادی جان نگرانش شدم دیدم خبری ازش نیست تاپیک فوق العاده ای که زده هم آپدیت نمیشه بهم ریختم ممنون که جواب دادی (sm127)
پپ تئورسين بزرگى هس، اگه رئالى هم باشى نمى تونى منکر کارش بشى
ممنون که جواب دادی امیر عزیز (sm127)
اقا این asic quality تو کارت گرافیک برای چیه؟
اومد ... (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم واسه قدردانی از زحماتت گذاشتم ... (sm176)
از منم قدردانی کنید
(sm2)
یه هنرمندی جهانی که نباید اینقدر چیپ باشه (sm2)
درسته(sm59)
یه چیزی بگم
بیننده ی برنامه ی شبانم تو چت روم هستی یا نه ؟
مهدی مقدم از اون دسته خواننده هاست که صدای خوبی داره ولی حروم شد سره این ممنوع بازیا.
اون البوم چندسال پیشش واقعا خوب بود ولی تک ترکایی که تو این سالا میداد از 10 تا 9 تاش کس شعر بود یکیش بدرد میخورد
الان این موزیک جدیدش اولش که موزیک افتاد و زر زد گفتم اینم کس شعره ولی وقتی رفت جلوتر تنظیم و تحریرای خودش واقعا بهم چسبید
چه برنامه ای؟ والا من اگه اینجا بیام حرف میزنم میفهمین هستم
معرفی پ...ورن استار ها
عکسم میذاری؟
عکسایی که مورد نداشته باشی میزارم اونم فقط یکی واسه معرفی (sm2)
این نیز بگذرد ... (sm50) (حسین پرنیا چی ساخته ... (sm1))
معرفی خالی فایده نداره
باید عسکم بذاری که در عین پوشیده بودن جذاب هم باشه ادم موتورش روشن بشه(sm2)