به زودی لینک خرید آلبوم اورجینال " تجربه کن " فعال میشود. (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
به زودی لینک خرید آلبوم اورجینال " تجربه کن " فعال میشود. (sm2)
سامان ... یسسسسس پارسا که رفیق بودیم،کریس، نیلوفر، نرگس، شیدا، و یک دختر دیگه هم بود ! که اسم اون دختر رو گذاشته بودیم ملینا، اکانت من اسمش شادمهر شد اونم اسم اکانتشو به خاطر من گذاشت همسر شادمهر (sm127) یادش بخیر چه دورانی بود (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقل و عشق(sm118)
یه اهنگ همه پسند
امیدوارم آلبوم رو بشنوید و خوشتون بیاد !
هیچکس مهم نیست هیچکس به جز شادمهر !!
فقط و فقط شادمهر مهمه و بس
شاد و شادمهری باشید (sm10)
ملیسا بود(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادمهر عقیلی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می اومدم تو سایت فقط درباره تاریخ ایران مینوشتم و اواخر یکم تحلیل های سیاسی هم قاطیش میدادم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع تازه وی پی ان مد شده بود یکی از دوستامون رفته بود سایت "آریا وی پی ان" زده بود تبلیغ داده بود تو موزیک باران.
بعد یکی دیگه اومد سایت زد وی پی ان ماهی 1000تومن(sm30)
از بچه های قدیم از هیچکی خبر ندارم.
ببینم این پسره (آتی موشی گوش خرگوشی) هنوزم میاد سایت؟؟؟
غرور(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس ... خیلی تو مخم بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من سوال پیش اومده چرا شما همه اکنتاتون هست ولی اکانت من نابود شده(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادمهر عقیلی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا همش باید زیر سر موری بروسلی بوده باشه...یه بلایی سر اکانت من آورد...وای به حالش اگه گیرش بیارم(sm39)
(sm59)نقل قول:
فربد ادامه میدمت عجب اهنگیه