[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک برنامه اسکار که هماهنگ با این زیرنویس هستو بده بی زحمت سینجول جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریپ psa الان دارم میبینم هماهنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این x265 ههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه نرم افزاری پخشش کنم تو پی سی
همه نرم افزارای اپدیت دیگه سال 2018 این چه سوالیه (sm1)
زیرنویسش تخمیه صبر کنی سایتای حرفه ای بزنن بهتره
(sm2)سینجول خودت اینو زیرنویس کردی دیوث مث خودت ریدمانه
(sm2)(sm2)(sm2)
یحتمل گوگل ترنسلیت داده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستت دارم اکبر(sm2)
(sm120) خیلی بد بود 10 مین بیشتر ندیدم