با شوهر خالم درست صحبت کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با شوهر خالم درست صحبت کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چیزیکه من داشتم به دوستم میگفتم فقط بین ما بود و یه ساعت بعدش خودش بهم گفت چی گفتم میدونم اینکارو میکنهنقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط پولم بر میگشت راضی بودم (sm25) که فکر کردم نمی ارزه نفرین باشه پشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال نداره شوهر خاله مهم نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز میگه گول نخور(sm120) جلو خودم پته طرفو ریخت رو آب خود طرفی هم که اون صحبتا رو کرده بود اونجا بودنقل قول:
خب(sm10)(sm120)
خب بخرم!! من به خودم که اطمینان دارم میدونم واسه چه کاری میخوام اینو.. قرار نیس سواستفاده کنم قرار هم نیس در اختیار کسی بذارم این دیتابیسو...وقتی میتونم با 3 تومن پیدا کنم طرفو چرا پاشم برم مخابرات کاغذ بازی؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی باید نخره که میدونه ممکنه شیطنت کنه!
وا دوستم.از کجا فامیل دور منو.بشناسه اصلا حرف شما درستنقل قول:
درست فکر کردی، مطمئناً هیچکس راضی نیست مشخصاتشو یه آدم غریبه ببینه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جناب وزیر گفته: معمولا دیگر حضور 70 هزار تماشاگر در ورزشگاهها به صلاح نیست و یا حتی در دنیا به سمتی رفتهاند که ورزشگاههای 35 هزار نفری میسازند.
چشه مگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید، 100% تست شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باجناق فامیل نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا این نباید بخره مشخصه مردم آزاره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm74)
خودم تست نکردم تستشو دیدم که تست میکردن (sm2)نقل قول:
میگن طرفو از دوستاش بشناس(sm120)نقل قول:
مثلا منو ببین دوستم سپیدس..فقط میشه نتیجه گیری کرد همیشه سرم کلاه میره(sm120)
ژاوى هرناندز به طور رسمى جدايى خود را از باشگاه بارسلونا بعد از انجام بيش از 760 بازى براى پيوستن به ليگ قطر اعلام نموده است.
در واقع با رفتن پادشاه پاس هاى كوتاه، ايده و فلسفه اى از فوتبال نيز خواهد رفت.
(sm74)(sm54)
نه اون تسترش دوست من نبود تستره دوست دوستم بود که تست کرد ما تماشاچی بودیم (sm2)نقل قول:
تست تو تست شد (sm120)
به هر حال تو فاقد صلاحیتی(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پادشاه پاس های کوتاه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیزز کرایست (sm70)
ژاوی هر چقدر هم بزرگ باشه باز نصف اسکولز هم نیست
من گفتم احمقن؟؟؟ میگم به شخصه عذاب وجدانی از خریدش ندارم چون میدونم قرار نیس به کسی آزاری برسونم با این کار!! چه برداشتای باحالی میکنین از حرفای آدم!نقل قول:
حمله جوجه تیغی به کشاورز بد اقبال که شب هنگام مشغول کشاورزی بوده. عکس ها رو پزشک اورژانس بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد گرفته است..[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) ببخشید نمیدونستم با 25 سال سن و شناختی که از خودم دارم قراره شماره خانواده ی شما یا کس دیگه رو بدم دست این و اون!!نقل قول:
بیخیال...
حوصله بحث ندارم امیر..(sm50)نقل قول:
حرف من یه چیز بود... اینکه ممکنه اتقفاقی اون فایل از سیستم من دست کسی بیفته رو قبول دارم باقی حرفاتو برای شخص خودم قبول ندارم ...عمام نیستم ولی شخصیت داغونی هم ندارم که بخوام ازین کارا کنم...تموم
شکنجه کن منو شهید آخرت منم......
(sm50)
یه شعری هم دیشب کی بود گذاشت شبیه شعر مریم بود
اگه چشمات منو میخواست پشت پلکات نمیموندم
دیگه این ترانه ها رو نمیساختم نمیخوندم (sm2)
(sm77)
دولا دولا راه رفتند تا امروز بتوانیم راست راست راه برویم «برای شادی روح شهدا صلوات»
یکی از اتفاقات جالب امروز در مراسم میثاق پاسداری دانشگاه امام حسین (ع)، هنگامی بود که رهبر انقلاب به این جمله رسیدند؛ «بنده خبرهایی دارم که دشمنان ما با همراهی برخی مسئولین سفیه منطقه خلیج فارس در صدد هستند که جنگهای نیابتی را به مرزهای ایران بشکانند، پاسداران انقلاب و همه پاسداران حریم امنیت ملی بیدار و هیار هستند، آنها بدانند اگر شیطنتی صورت بگیرد، واکنش ایران بسیار سخت خواهد بود.»
در همین حال ناگهان فریاد الله اکبر محسن رضایی کل دانشگاه امام حسین را به تکبیر کشاند.
چه میکنه این روزها عاقا محسن رضایی(sm77)
حتمی انتخاباته هیات مدیره ای چیزی بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کشتی نجات سر خرو کج کرد رفت جیبوتی !
یعنی دارید علنا میگید کارم بد بود.(sm77)نقل قول: