ولش کنین باو اگه طرف منگله حیف پول نیس
نمایش نسخه قابل چاپ
ولش کنین باو اگه طرف منگله حیف پول نیس
من خام بودمو تو پُرم کردی
بنیامین باران فیت مریم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نسخ 150 مگی واکینگ
(sm176)
غم چشمات شعر من شد
همه شعرامو سوزوندی
(sm81)
بزرگ ترین قرارداد تاریخ موسیقی جهان؛
کمپانی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به دنبال آلبوم جدید «آدل» است
نوش جونش
بعد حافظ ناظری البوم رو کجانی داده به سونی (sm2)
این آلبوم با فروش ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نسخه، پرفروش ترین آلبوم سال ۲۰۱۱ در بریتانیا است. (sm120)
اگه البوم داخلی ما هم سطح جهانی داشت و پخش جهانی همزمان میشد
اون موقع تهیه کننده های داخلی باید جمع میکردن می رفتن پی کارشون
رضا برای البوم اریان تاپیک زدی
اره یه تایپیک بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هنوز مونده تا البوم
(sm2)بانو شمس !
اشترم چن وقت پیش رفتم یه فروشگاهی دی وی دی بگیرم یارو پیرمرده گیر داده شمس میخوام ! حالا طرفم اسکل صد تا شمس به این میگفت اینم میگفت نه این نیس هی اهنگارو براش پلی میکرد مجتبی شمس سیاوش شمس و ...(sm2)اصن خنده بازاری بود
چن وقت پیش رفتن رادیو پیش فرزاد حسنی رونمایی البوم بود نمیدونم چی بود گذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال البوم پیام صالحی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم اریان نبود
از رادیو جوان پخش شد
(sm50)
فرزاد حسنی جمعه 25 مهر ماه میزبان یکی از اعضای «گروه آریان» میشود که آلبوم «آریان 5، خداحافظی» آنها به زودی منتشر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد حسنی از 16 خرداد 93 هر جمعه برنامه «موسیقی من» را در رادیو جوان اجرا میکند که این برنامه در حوزه موسیقی و شخصیت محور است و تهیهکنندگی آن را فریبرز گلبن برعهده دارد. آلبوم آریان ۵ نیز به زودی منتشر میشود که نام آن «آریان 5، خداحافظ» است و با انتشار این آلبوم فعالیتهای گروه آریان هم پس از 16 سال متوقف خواهد شد. به همین مناسبت پیام صالحی خواننده این گروه جمعه 25 مهر به برنامه «موسیقی من» میرود و در گفتگو با حسنی از آخرین اتفاقات گروه و دلیل توقف فعالیتهای آن سخن میگوید. این برنامه ساعت 10 تا 11:30 پخش میشود و قرار است صالحی پس از توافق با دیگر اعضای گروه، یک ترانه از آلبوم آخر را در برنامه رونمایی کند.(sm120)یعنی نشد
لینک بدهنقل قول:
بستم صفشو سرچ بزن لینک زیاده
حالا البوم میاد میشنویم اهنگارو
ARIAN V: The FAREWELL ALBUM
(sm50)
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت داره
(sm50)
(sm74)
وصل شد بالاخره (sm172)
ssl_error_no_cypher_overlap
این ارور چطور درست می شد ؟
بکش پاییون درست میشه
درست شد..نقد من و تو رو کسی دید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا ابریه بارونیه ادم گریش میگیره(sm172)
قبل اینکه اونا پخش کنن خودمون پخش کردیم همه هم دیدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نزدیک شدن به زمان انتشار بازی Call of Duty: Advanced Warfare اکثر گیمرها بدین فکر می افتند که آیا سیستم بازی آنها می تواند از پس اجرای این عنوان شوتر برآید یا خیر.در صفحه ی Steam بازی Call of Duty: Advanced Warfare حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی قرار داده شده است که به شرح زیر می باشد:
- OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
- Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz (sm74) / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better
- Memory: 6 GB RAM
- Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better
- DirectX: Version 11
- Network: Broadband Internet connection
- Hard Drive: 55 GB available space (sm77)
- Sound Card: DirectX-compatible
وقتی یه ضعیفه ی اسگل راجع به حرفه ای ترین موزیسین ایران نظر میده !! یکی نیست بهش بگه آخه دیوث ، موسیقی راک تا حالا شنیدی ؟
پاروی بی قایق تنظیم شلوغ داره ؟!!!
وا عجبا !!!
(sm50)
- سلام اصغر آقا.سبزی آشی داری؟(sm70)
+ سلام علی آقا.بله بله.الان میام برات جدا میکنم.چقدر میخوای؟
- دو کیلو! چیزی داری می نویسی اصغر آقا؟
+ آره ...
- چی می نویسی ؟؟
+ هیچی بابا یه نقدی درباره ی آلبوم پاروی بی قایق ِ محسن چاووشی.
- حالا چرا آلبوم ِ چاووشی؟
+ هم یه سرمرگی میشه هم ممکنه اسممون در بره چهار نفر بشنون! راستی دزیره کی بود!؟
این روزا همه چاوشی نقد میکنند شما چطور (sm70)
(sm30)(sm30)(sm30)
اینجا کسی مک سر در میاره ؟(sm9)
اومدم سیستم رو اپدیت کنم به ۱۰.۱۰ حواسم به پارتیشنا نبود ، ریدم ! فک کنم الان سیستمم رو سیستم اصلیه اپ شد الان پارتیشنا گم شده
سیستم اپدیت شد ولی لود نمیشه (sm81)
گل بود به سبزه نیز اراسته شد (sm172)
کسیو می شناسید معرفی کنید ممنون میشم (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کدوم مهدی هست (sm142) اون مهدی دیوث که از نت خدافظی کرد اومده بود با دوست دختر من تو فیس میخواست بلاسه جاکش (sm70)زدم از دم بلاکش کردم همونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز چرا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم مک ، مکینتاش (sm81)
ببین کلا سیستم من مک پرو اپله که کلا مکه ، اومدم به سیستم عامل جدید که معرفی شد yosemite اپ کنم ، حواسم به پارتیشن بندی نبود ، یعنی ، رو همون سیستم قبلیه اپگرید کردم ، الان سیستم ۲تاشو دیگه اصلا نمیشناسه ، ریستارت میکنم تا یه سوم لود میشه دیگه بالا نمیاد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا نمیتونم برم تو محیط مشکل رو درست کنم اصلا بالا نمیاد (sm9)