[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه تو نوروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
مجدداً پیشاپیش عید سعید باستانی را بر آحاد کاربران تبریک عرض مینمایم
همیشه یک گام جلوتر از همه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرم از بوی رسیدن پرم از بوی پرنده ..
تو پر از بوی توقف تو مثل سم کشنده ..
طفلکی من که چه ساده به عزای من نشسته ..
طفلکی این من بی من بی تو بدجوری شکسته ..
تو دروغی حتی دیو قصه بد نیست مثل تو ..
کشتن باغچه رو پاییزم بلد نیست مثل تو ..
(sm2)نقل قول:
امسال دم عید شلوغه بدجور ... امسال عجیب ترین دم عید چند سال اخیر رو شاهد بودم جوری که در هیاهوها گم شدم (sm2)ولی خوب شور و شعف یه جور خاصیه انگار ملت دیگه چیزی جز عید ندارن برای دلخوشی ...
منم دائم تراز میگیرم عملکرد بزنم تا یه چیزی تهش در بیاد اما جز ضرر چیزی نیست (sm2)الکی بازیم آقا بازززززززززز (sm2)
همچنان پیشاپیش عید سعید باستانی را بر آحاد کاربران تبریک عرض مینمایم
اسی مگه قرار نبود بیای کرمانشاه عید (sm2)
هفته دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]