سایت اتفاقات زیادی براش افتاد یک بار به کلی نابود شد
بعد دوباره ساخته شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت اتفاقات زیادی براش افتاد یک بار به کلی نابود شد
بعد دوباره ساخته شد
هم شمارشو گم کردم هم صفحه فیس بوکشو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر امکانش هست واسم پیام خصوصی کن لطفا(sm10)
درجریانش تا اینجا بودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ف یلتر شکن ندارم برم فیس بوک ... اما شمارشو یعنی شماره هاشو واست میفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا وقتی که اومدم تو سایت از امیر درباره اکانت خومدم پرسیدم ولی درباره موری و اتفاقات سایت نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون راستشو بخوایید اصلا اکانت امیر یادم نیومد و نمیدونستم که کدوم یکی از بچه های سایته.
واسه همین چیزی ازش نپرسیدم.
پخ بچکنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسستت درد نکنه(sm10)من تازه پام به اینجا وا شده...کلا میام سایت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر موقع صفحه فیس بوکش را پیدا کردی بهم بی زحمت خبرش را بده.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی(sm25)
انجام شدنقل قول:
(sm10)نقل قول:
حساسیت زیاده برای همین گفتم