نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من میگم تا فردا 1 ظهر میاد دستت دیگه اگه بد شانسی هم بیاره میره واسه پسفردا
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من میگم تا فردا 1 ظهر میاد دستت دیگه اگه بد شانسی هم بیاره میره واسه پسفردا
امشب هی بشین دعا و نذر کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خیرت بده(sm59)
فردا میفرسته تازه پسفردا صحبتم بود
حالا مگه داروئه که میترسی فاسد بشه .. اگه چیزی اینجوری باشه خودشون باید بفهمن که 24 ساعت باید برسه
(sm50)
(sm219)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک شعر درباره الی سرودم با الهام از جی اس مغازه
عجب عقل کلی هستی تو
دانگل بی گزندی تو
(sm2)(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فولتر شدیم
(sm120)واسه این چیزای چرت و پرت منو تگ نکنیننقل قول:
اسم جدید باران چیه ***** شده؟
(sm2)نقل قول:
بببنید چه کردین که با دیدنِ چشمهای این سگهای زندهیاب نازنین اشک به چشم آدم میاد، اما با دیدن چهرۀ شماها حال آدم به هم میخوره.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
مرسی اه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالی یکبار شعر می سرایم و بهم الهام میشه ایندفعه قرعه به نامت افتاد دلتم بخواد(sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت پیشتاز یه بسته رو 24 ساعته از ته میرسونه اصف
100 گیگ ایرانسل بهم اینترنت رایگان داده واسه 1 روز 12 گیگشو مصرف کردم (sm118)
(sm2)اون 100 تا باید گیر من میامد همه رو میرفتم توی استار (sm51)
اخه جقیا.شماها که وقتی بشینید پای فیلم،کارتون سرجمع 5 دقیقه طول میکشه،100 گیگ!! شورن به چه دردتون میخوره؟(sm2)
میخوام چورن دانلود کنم (sm51)
عزیزم مهم آرشیوه (sm2)نقل قول:
(sm74) حیف که 4g اینجا خوب آنتن نمیده
هادی پیشنهاد بده چی دانلود کنم ! ؟
خاک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته هر دفعه میخواین با یکی جق بزنید برای تنوع ولی 100 گیگ! عامو تا اخره عمرتون میخواین جق بزنید؟(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جقکم مقبول
نمیدانم میخوای داود بهبودی رو دانلود کننقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفته صد گیگ ؟ ! نه اصن 100 گیگ نیست که ! من تو فکر 1 ترا هستم (sm2)(sm222)نقل قول:
(sm2)
(sm81)
اینقدر بزنید تا قطع نخاع بشید(sm59)
قسمت سوم تابو ... (sm173)
هفته آینده برگزار میشه (sm181)
واقعا من همیشه اهنگای قدیمی چاوشی رو گوش میدادم چرا اینقدر کاراش داره کس شعر میشه.بابا بکش بیرون از این تنظیم کننده های کیری
من همیشه میگفتم گریوانه و امشب دقیقا خندوانه شده گریوانه
آهنگ چاوشی : کلاف سردرگم زندگیم و می بافم (sm70)
میشینی پای این واقعا ...