نه بابا مگه مثه این سینجول و مینجول خلم
میخواستم ببینم اینا روشون میشه امشب هی نیششون باز باشه و بخونن یا نه که دیدم اولش گفت برنامه امشب فرق داره و فلان بقیشو ندیدم
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا مگه مثه این سینجول و مینجول خلم
میخواستم ببینم اینا روشون میشه امشب هی نیششون باز باشه و بخونن یا نه که دیدم اولش گفت برنامه امشب فرق داره و فلان بقیشو ندیدم
تو میروی که ابر غم ببارد ... (sm50)
میلاد بریم
حکم
نه الان نریم یه مورد کاری پیش اومد اخرشب میریم
الان کجا بریم ... ؟
حکم منظورم بود ولی الان دستم بند شد بعد میریم
میلاد داداش امشب معرفی فعالین حوزه ی طلاب را نداری؟
اقا شماهم هدفون ميزاريد گوشتون داغ مى کنه يا من زيادى حساسم!
یکی به مهرداد آسمانی بگه آهنگ را خودت ساختی دلیل نمیشه بعد 20 سال بیای بازخوانی کنی برینی توش اونم به اسم اینکه صاحب اثری (sm3)
اجرای 2017 مهرداد :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای 1997 منصور :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخ ب پرسشم فحش رکيک بود.. (sm50)
از هدفونه بعضیا اینجورین گوش اذیت میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره،نامرد اذيت مى کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) میلیک آدم باش .. (sm2)
زیادی حساسی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم به سرم اومده فقط تنها هدفونی که سرش به تنش می ارزه لاجیتک و چیزای برند و گرون قیمتهنقل قول:
محسن برنده شد موبارکه(sm79)
آهنگ یه تیکه زمین اصفهانی کیفیت بالاش اصلا وجود داره ؟
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ى مدل تو شگفت انگيز ديدم گرفتم .کيفيتش نسبت ب قيمت عاليه ولى خب داغ مى کنه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه اینه ؟ منم ازین گرفتم اذیت میکنه گوش رو چرا قبلش نگفتی (sm98)نقل قول:
آقا جو الکی نده من دارم اصلیشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق ک و ن کشم داشت و خیلی تعریف می کرد چند بارم تاکید کردم اقا داغ نمی کنه ؟نقل قول:
گفت ن داداش خیالت راحت عالیه!
منم جمعه تو پیشنهاد شگفت انگیز دیدم و خریدم (بیشتر ب خاطر بلوتوث بودنش)(sm50)
امروزم ب دستم رسید و تست کردم خوبه نسبت ب پولی که دادم
اما خب گوشو آتیشی می کنه(sm88)
میلاد آزاد شد هوراااااااا (sm118)
(sm120)تو هیچ آلومش نیست یعسده 320 درس درمونی داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرط ببندیم 320 هستش؟
مگه همونو نمیگی که میخونه بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد ببین چی میشه اون که یه جو از حق مردم خورد؟
کی فکرشو می کرد به هر دلیل و مناسبتی هر روز پائیزه یه روزی از تلویزیون پخش بشه حتی یه تیکه ش
...و چه اهنگیست هر روز پائیزه
موری می فرماید هر روز پائیزه بهترین اهنگ البوم پرچم سفیده حتی بهتر از قطار و پرچم سفید
اشکان ماهری - حکایت با صبا ... (sm50)
این فیلم خوبی باس باشه
خب بفرست دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نکته ظریف که چه عرض کنم.کلفتی اشاره کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرست میثم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بفرما
Mp3 320
uploadboy
همینه ممر؟
آهنگ همینه ولی کیفیت اوجینال نیس (sm120)
ولی فکر نکنم از این بالاترش وجود داشته باشه
اره کیفیتش اریجینال نبود
آقا حالا که بحث داغه کسی وفارو اورجینال نداره...نسخه های موجود همه از فیلم برداشته شدن(sm74)
سگ تو روحت آبرومون رفت شات کیفیت نده خب لامصب (sm2)نقل قول:
من دارم اگر شات نزاری (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه از فیلم کات نشده باشه حله(sm59)نقل قول: