Clint نه جز غواصا نبود شهید عادی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
Clint نه جز غواصا نبود شهید عادی بود
اقا تو پردازندهاش 8 هسته نداره چه کنیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خودمونیما امروز این کلمه ی شهید رو خودم کلید زدم.
قابل توجه بعضیها(sm70)
بعضی هم با وجود بیماریایی که از جنگ نصیبشون شد صبورانه زندگی می کنن.(sm74)
مدل پردازنده رو بگو اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحشون شاد ، همه مردم به رزمنده ها مديونند ، بحث دين و حكوكت هم نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی جاشون خالی و یادشون گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
fx-8350نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس یه نقد جامعی که واسه پرچم سفید نوشتی از اون مدلیا واسه پارو هم مینویسی ؟
125wنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
True Crime - 1999
ژانر: جنایی | درام | معمایی
کارگردان: Clint Eastwood
"استیو اورت" (ایست وود)، گزارش گر پا به سن گذاشته، پس از اخراج از "نیویورک تایمز" به ساحل غربی اقیانوس آرام در امریکا نقل مکان می کند.
او به کمک دوست قدیمی اش، "آلن مان" (وودز)، سر دبیر روزنامه ی "اوکلند تریبیون" کاری پیدا می کند.
اما این تمام مشکلات او را حل نمی کند.
تا این که از او خواسته می شود آخرین مصاحبه را با یک قاتل محکوم به مرگ به نام "فرانک بیچم" (واشینگتن) انجام دهد…
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین Inland empireو دیدم خیلی پیچیده تر از جاده مالهالند بود(sm54)
گفته بودم که (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل فیلماش رفت دان..امشب بزرگراه گمشده رو میبینم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم عالیه! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی های جدید در سایت قرار گرفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم به این نتیجه میرسم از روی کارگردان فیلم ببینم بعد لینچ نوبت نولان..کارگردان دیگه ای سراغ داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما جون(sm19)
نقل قول:
لینچ و نولان؟؟ اصلا مقایسه قشنگی نبود...(sm120)
کار خوبیه! سیستماتیک فیلم دیدن
(sm74)خو مقایسه نمیکنم..تو بگو کدوم کارگردان خوبهنقل قول:
نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه حالا ببینیم بد نیست اتفاقا بعدش میشه صحبت کنیم چرا مقایسه بده! (sm120)نقل قول:
ولی اونم فعلا ببین تا بعدن بگم....کم کم خودت دستت میاد کی خوبه
فعلا دنبال خوب نباش هر چی دستت رسید ببین تا بعد
امین جان برادر من اخه من وقتم کجا بود هر چی رسید دستم ببینم..نولانو میبینم بعدش بهم بگو کی خوبه دیگه گناه دارم(sm74)نقل قول:
هیمن لینچ و نولانو تا تموم کنی کلی وقت میبره!نقل قول:
بعدش اوکی...ببینم از کجا شروع کنیم بهتره (sm50)
این اشتباهو نکن که همه فیلمای یکیو ببینی چن تارو انتخاب کن بهتریناشو ببین ایناریتو کاپولا فینچر اسکورسیزی برادران کوئن ارنوفسکی ایستوود تارانیتو و خیلی های دیگه (sm98)
(sm172)
مچکرم(sm174)نقل قول:
اینم حرفیه ولی میخوام حداقل کارگردانای بزرگو همه فیلامشونو ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)خب اون کارگردانا بخاطر همه کاراشون معروف نشدن بخاطر شاهکاراشون مشهور شدن
(sm50)
تو وقتی یه کارگدان خوشت اومده و هر چی دیدی پسندیدی باید همشو ببینی چون معمولا حرفی که میزنه چیز ثابتیه !نقل قول:
بعد خیلی فیلما مهجور موندن! اینو که نمیشه کتمان کرد...(sm50)
دقیقا...نقل قول:
ملی ممکمه شانسی اولین فیلمی که میبینی یکی از فیلمای بیخود یه کارگردانی باشه بعد با خودت فکر کنی طرف کارش اینه این همه معروف شده؟ نخواستیم اصلا (sm98)
حالا واسه تو با محدودیت وقت همه ی همه هم نه! ولی حداقل فیلمای خوبشو تو اولویتت باشهنقل قول:
کلن من به تجربه بهم ثابت شد پراکنده دیدن به جایی نمیرسی...سیستماتیک دیدن خیلی بهتره
کل سینمای و تلویزیون یه طرف
Game of Thrones جونم یه طرف (sm50)
دیشب پسرعموم با کلـــــــــــی اصرار ترو دتکتیو رو داد گفت ببین خوشت میاد
بابا میدونم خوشم میاد درد منم همینه که نمیخوام خوشم بیاد معتاد سریال بشم (sm178)(sm120)
خودمم پراکنده دیدن دوست ندارم تا میام با یه حرف مشخص ارتباط بگیرم یهو همه چی عوض میشه..اونجوری دسته بندی پیش میرم حالا نه همه فیلما شاهکاراشون به قول الینقل قول:
دوتای سریالی که هیچ وقت فراموششون نمی کنم : Fargo . True Detectiveنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم شاهکاراشونو میبینم اگه معروف شدن واسه چند تا شاهکاره دیگه نه یکینقل قول:
یعنی کار خدا رو ببین اینهمه جا درست جلوی چشای من رو مانیتور
یه پشه اومد نشست سیاه بود سر و تهش معلوم نبود همینجور منتظر شدم بره نرفت دستمو بردم نزدیکش بپره نگو ناخنم خورد بهش اقا انگاری یه توپ جوهر ترکید رید به صفه مانیتور (sm2)چی بود این خدا داند
هیچی دیگه چن مین معطل این بودم تا پاکش کنم پاک نمیشد لامصب قبلا یجا خونده بودم با این دستمال عینکا فقط باس صفه مانیتور بزنی اگرم خیلی کثیف بود اندکی اب مقطر
من کی گفتم یکی تو میگی همه کاراشونو ببینم حرف تو دهن من میذاری کلپچ (sm181)نقل قول: