رفتم نون بگیرم همه رفتن (sm120)
بابام اومده میگه چقدر میشینی پای کامپیوتر ، از سن وسالت خجالت نمیکشی. منم گفتم برم تو خیابون دور دور کنم خوبه ، بابام هم گفت خاک بر سرت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتم نون بگیرم همه رفتن (sm120)
بابام اومده میگه چقدر میشینی پای کامپیوتر ، از سن وسالت خجالت نمیکشی. منم گفتم برم تو خیابون دور دور کنم خوبه ، بابام هم گفت خاک بر سرت (sm2)
ميدونم نسبت به سنم خيلي عجيب و غريبم ولي با موزيك زنده ام من (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کامانیچید سمگگکلنئ وگمثسولثجموبثشثئ و/سثبجم.....چیزی که وقتی اریک میخونه من میفهمم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی همچین حرفی زدم ؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خودم یکم انگلیسی بلدم هم همینطوری ام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل از خودم بود . در ضمن به بابات بگو من نبايد خجالت بكشم كه يه خانمه مياد داره عروس دار ميشه ها ولي عين خيالشم نيست با 20 ساله ها همصحبته(sm120)
بابای من میگه برو زن بگیر ، بهش میگم بزار ماه رمضون تموم شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه هم سن و سال من همه دو تا بچه دارن ، میگم بزار ماه رمضون تموم شه زن بگیرم بچه دار هم میشم(sm2)
آخه برم دور دور کنم خوبه ؟
حس و حال دکترا خوندن رو هم ندارم
اونم دکترای مهندسی شیمی که از محال هاست
نقل قول:
بگو بذار ماه رمضون تموم شه زن ميگيرم با زنم ميرم دور دور دكترا رو هم ميگم بچه م بگيره
(sm120)نقل قول:
آخه دکترا به دردم هم نمیخوره و خیلی سخته
مهندسی شیمی واقعا مخ میخواد خوندش
نقل قول:
تا همينجا هم شاخ غولو شكستي بچسب به كارو بعد هم به اميد خدا زن و زندگي و ... (sm10)