(sm2)
این همه بچه خوشگل تو تیمای خارجی بود چرا رو حقیقی سیخ کردن ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
این همه بچه خوشگل تو تیمای خارجی بود چرا رو حقیقی سیخ کردن ؟ (sm2)
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)قد بلند سفید مو قهوه ای ته ریش دیگه چی میخوای
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm99)
از تو نوشتن قدغن
گلایه کردن قدغن
عطر خوش زن قدغن
تو قدغن من قدغن
آبیِ دریا قدغن
شوق تماشا قدغن
عشق دو ماهی قدغن
با هم و تنها قدغن ...
(sm50)
(sm70)
(sm70)
3 گل زیبا از 3 چپ پا (sm59)
توی حمام گریه با صابون (sm50)
(sm81)حوصله ندارم برم دنبال تعمیر
(sm2)تتلو کامنتهای زیر پستاش آخر خنده س
کــاش جای چاقو یه قمــه میکردن تو کونتـــــ , عوضی(sm30)
واقعا حیف طرفدارات.بی عرضه کیرم تو یه ملیون لایکی ک گرفتی کونی(sm14)
هایده خوبه که رفتی و نیستی ببینی موسیقی و خوانندگی به چه فلاکتی افتاده(sm2)
(sm2)
تو نیز به بلای من گرفتار شدی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحان کردی ببینی مشکل چیه ؟
مطمئنی از کارت صداس ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بابا خیلی وقته من با این مشکل دارم دیگه زد قط نخاع کرد یا کارت صداس یا پورت خروجی مادربورد
7-8 روز دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)حتی هدفونم دیگه جواب نمیده
کیون ممر وارد میشود خودش یه چن ساعت دیگه میاد
خب کارت صدات به غا رفته برو یه کارت صدا دست دوم بگیر بیا بچپون توش (sm14)
(sm3)
بلژیک(sm19)
(sm29) به نظر فروشگاه فرهیخته ای میومد البومای سنگینی داشت ! (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روسیه (sm93)
(sm29) البته کارت صدایی که وجود خارجی نداره اینا یه چیپستی هستن ولی من میگم از پورتشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب چه زیادینی ببینم از روسیه (sm51)
نه ! ولی پلاستیکش فک کنم باشه شماره داشت چی میخواینقل قول:
صفحه اول گوگل
عليرضا حقيقي جز خوشتيپ ترين هاي جام جهاني(sm14)
بلافاصله پس از پایان مسابقه، تصاویر و نوشته های جالبی در مورد تیپ بازیکن هاي تیم ملی در توئیتر مشاهده شدند.
اولین مسابقه تیم مرموز ایران در رقابت های جام جهانی، توجه فضای مجازی در سطح جهان را حداقل برای ساعاتی به سمت بازیکنان این تیم برگرداند. بیشتر نگاه های فرنگی ها البته شامل سرزنش هایی در باب بازی دفاعی و خسته کنند تیم ملی بودند اما عده ای نیز تحت تاثیر چهره بازیکنان ایرانی قرار داشتند. بلافاصله پس از پایان مسابقه، تصاویر و نوشته های جالبی در مورد تیپ بازیکن هاي تیم ملی در توئیتر مشاهده شدند. علیرضا حقیقی مرد اول این ستایش های ظاهری بود كه مورد توجه جماعت نسوان و کانون توجه خانم های فرنگی آن طرف آبی قرار گرفتند.تصویر زير یکی از نمونه های این واکنش هاست.
زیاد نیست مسیر مستقیمه ! راحت میشه رفت فقط ترافیک اذیت میکنه حالا تو بنال (sm70)
دیشب تو خیابونا هم ریختن بعد بازی(sm29)
(sm14)خوب شد اینو دیدم بعد صدای سیستم رید
میتینگ مشهدی(sm51)
الی رو نمایی میشه (sm14)
فغانی داور چهارم انگلیس اروگوئه
امیر جان بی زحمت این چند تا شکلک رو هم اضافه کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) مشکل واقن چیه
(sm55)
سلام خوبین ؟ (sm121)
خانه خرابِ تو شدم
به سوی من روانه شو
سجده به عشقت می زنم
منجیِ جاوِدانه شو
ای کوهِ پر غرور من
سنگ صبور تو منم
ای لحظه ساز عاشقی
عاشقِ با تو بودنم
روشن ترین ستاره ام
می خواهمت می خواهمت
تو ماندگاری در دلم
می دانمت می دانمت
ای همه ی وجود من
نبودِ تو نبودِ من ...
(sm81)
(sm25)نقل قول:
قسمت آخر فصل دوم هانیبال (sm77)(sm1)(sm88)