تیلور سوئیفت می باشند خواننده ی مشهور آمریکایی و عزیز دل من (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تیلور سوئیفت می باشند خواننده ی مشهور آمریکایی و عزیز دل من (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس کدوم کلیپشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
و البته عزیییییز دل منم هست
پس خاک تو سرش(sm2)ما که از خدامونه بشه ولی این دوتا عراقی که وسط شادی واسه بردشون مردن خونشون به هدر میره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم ماله یکی از کنسرتاشه ! من همینجوری پیداش کردم (sm118)نقل قول:
خبر فوری مجری صداوسیما از "درگیری شدید در بورس تهران" + عکس
http://www.akharinnews.com/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C/item/76024-
بی خیال بحث فوتبالی.فقط تیلور جونم رو بچسب که نفس منه با این فیس خومشلش
خطیبی: عبدالزهرا به من گفت دوپینگ کرده
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1199560&title=
خطیبی هم میدونسته این دوپینگیه،بعد فدراسیون عراق نمیدونسته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]