[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کردم سایت از کار افتاده.. هرچی میزدم ادرسو برام نمیاورد.. تا اینکه چند وقت پیش یکی ا بچه هارو تو ی سایت دیگه دیدم.. گفت مشکلی نداره.. رو ادرسی که اون داد کلیک کردم سایت بالا اومد.. جالبه برا منم همون ادرس سیو بود اما هرچی میزدم ارور میداد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد ... (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داش حسین ؛ خوبی دادا؟
یارو گوسفند خرید هرکاری کرد وارد خونه نمیشد
پسرش اومد یه پارچ آب ریخت روی سر گوسفند؛ گوسفند بدو رفت تو :|
پدره گفت آفرین پسر اینو کی یادت داده؟ :|
.
.
.
.
.
.گفت دیشب شنیدم مامان بهت میگفت گوسفند سرشو خیس کن تا بره تو!
الان من بدبخت شدم باید بخندم یا گریه کنم ؟؟؟