بعدشم من با تو صوبتی ندارم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
بعدشم من با تو صوبتی ندارم ..
آهنگ موزن دیشب خندوانه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آهنگیه هر روز پاییزه .. (sm81)
(sm331)
(sm331)
(sm131)سوارخه (sm59)
۶بهمن
آلبوم آینه قدی
مهدی یراحی
تاریخ انتشار
(sm118)(sm118)(sm118)
Instagram.com/ayeneyeghadi
(sm118)(sm118)(sm118) فقط 4 روز دیگه ایولنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲روز دیگه (sm102)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله کل کل فوتبالی رو ندارم (sm120) ولی وارد یازدهمین سال شدیم که هر سال همینو میگین (sm2)
مجی دیوث چرا 2 پهلو میگی
الان کسایی که به مغزشون فشار نمیارن فکر میکنن 6 بهمن البوم منتشر میشه(sm2)
اسی بیا من یه ادرس تو پاسداران بهت بدم برو خون و خونریزی راه بنداز بگو من از طرف خطر اومدم(sm2)
جای بسی تعجبه که چاوشی اونجوری به کیمیایی میگه نــــــــــــــه ولی آهنگش رو میده خندوانه !!!
کیمیایی چیزی کم داره ؟ اونم از رامبد جوان !!! از مهد کودک خندوانه ؟!
هر کی هم رابط بوده باشه بازم توجیه ناپذیره
باز چی شده ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنون خریدم دیوث نفرستاده هنوز پشتیبانی هم امروز جواب نمیداد منم که عجول.امپرم زده بالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در میکده باز است این قصه دراز است ... (sm50)
آب سرد بخور صبر کن میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساقی می بریز بخوریم بشوره ببره پایین(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نه زشته من گفتم ادم میفرستم سروقتتون نری ابروم میره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه :
روزبه بمانى ، آرش مهرابى ، اميرعلى بهادرى ، امير حسين مساح ، رضا شاهين
آهنگ :
مهدى يراحى ، اميرعلى بهادرى ، احسان نى زن ، وحيد پويان ، اسحاق اسدبيگى
تنظيم :
سعيد زمانى ، هومن نامدارى ، پيمان ميرزايى ، اسحاق اسدبيگى ، مهدى يراحى
تهيه كننده: مجيد عبدى
آقایون ۶ بهمن تاریخ انتشار اعلام میشود
(sm10)
اوه اوه تهدید کردی ؟ (sm120)نقل قول:
به قول معروف : نمودی (sm120) با توجه به ناکامی در تغییر سبک در آلبوم قبلی ، قطعاً در این البوم شاهد روضه های سوزناک خواهیم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره گفتم یا بستمو امروز میفرستی یا اسی پِلَنگ رو میفرستم سروقتتوننقل قول:
گفت بفرست زیارتش کنیم(sm2)
ناکامی ؟؟؟ (sm54)
اسی امارشو داری گلستان پنجم تو پاسداران،منطقه تجاریه مسکونیه چیه؟
از القاب من استفاده میکنی باید پول بدی (sm120)نقل قول:
(sm90)نقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
اونطرفا بیشتر تجاریه فک کنم
من برای خودت استفاده کردم تازه میری اونجا زد و خورد میکنی اسمت در میره به عنوان اشرار بعد هم محله ایات ازت حساب میبرن.تو سود میکنی من سود میکنم همه سود میکنن(sm2)نقل قول:
همینم مونده والا (sm120)نقل قول:
خب دیگه چه بهتر میتونی زورگیری هم بکنی از کسبه محل(sm59)نقل قول:
خوبه که.میشی خطر شعبه تهرون(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تا کجاها رفتی (sm2)(sm2)نقل قول:
دقت کردین کساییکه تاریخ عضویت دسکاری شده تاریخ میره وسط ولی مال بقیه گوشه هست(sm120)
عجب کشفی (sm2)تمامی مشکلات جامعه حل شد (sm2)نقل قول: