وسط؟کو؟
نمایش نسخه قابل چاپ
وسط؟کو؟
نچ! از تو ابی گرم نمیشه.روحیه کارافرینی نداری(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی ادم به تبدیل شدن به شرور چقدر موقعیت شغلی ایجاد میکنه؟ فقط همون ماه اول 10 تا نوچه باید استخدام کنی(sm59)
(sm81)
آب سرد بخور نمیدونم سرکه بزن هر کاری میتونی بکن فقط صبر کن تا زنون بیاد (sm2) ینی عین این بچه های پنج ساله میمونی تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلکی چته
بیا اشک این بچه رو هم درآوردی از بس زر زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرگردانم ...
نوووووووووووووووووومووووو ووووووووووووخوووووووووووو ووووووووااااااااااااااااا اااام(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm8 1)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرجاش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین بچه خودش یکی از اشرار به نام اراکه نگاه نکن میاد گریه میکنه اینا هم ظاهرسازیه.خطر شعبه اراک(sm2)نقل قول:
مرسی از اینهمه راهنمایی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا متوجه نشدم کجارو میگی
میلاد در کماست ...
شلیک کن رفیق ...
هن ؟(sm120)نقل قول:
تفنگ ندارم الان فقط تیزی
فرو کنم؟(sm2)
بکن بکن ... (sm2)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی واقعا جشنواره ی فجر اینقدر مهمه ... (sm120)
زهره مارو هَن.هن کپی رایتش ماله خودمه(sm2)نقل قول:
کیمیایی کیه دیگه اسی؟!
میلاد ! دیشب فیلم کوهستان بروکبک رو دیدم ! از دیشب یه حس خاصی بهت دارم (sm19)(sm2)
قلبم و نحیف و داغ برحسب اتفاق ماسیده سمت راست ... (sm1)
ببین عزیزم یه جوری میگی بکن بکن این جقیا دچار سو تفاهم میشن(sm2)
طبیعی به حساب میاد اون حس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نکن نکن ... (sm2)نقل قول:
شما هم که از روز ازل بگید فاشیست و تا ابد ادامه بدید :))نقل قول:
کل کل کجا بود بابا. اصلا من ادم کل کل نیستم بلد نیستم کلا
از این به بعد هر روز یک پیام بهداشتی دارم براتون
(sm74) یعنی تو به من هیچ احساسی نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بگو بزن بزن(sm2)نقل قول:
من به هیچکس هیچ حسی ندارم ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بیا ... (sm2)نقل قول:
(sm172) ای بابا ! پس بیا دوست معمولی باشیمنقل قول:
(sm2)
اینجوری اصلا نمیتونم زیر دلم درد میگیره ... (sm2)نقل قول:
پیام بهداشتی امروز:
شیر بخوری شیر میشی
شیر نخوری کیـر میشی
یک ورژن سانسور شده هم داره میگه شیر نخوری پیر میشی(sm2)(sm2)
ناگفته برملاست ...
سیرک گلوله هاست ...
پس چیکار کنیم؟(sm74)نقل قول:
سه دور من ! یک دور هم تو (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ... (sm172)