آلبوم چاوشی رو که بگیرم دیگه انجمن پ..ورن صد در صد راه میوفته (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم چاوشی رو که بگیرم دیگه انجمن پ..ورن صد در صد راه میوفته (sm120)
تو هم که چنبره زدی اون پایین تا من خبر میارم اسکی آلپاین میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردی زر نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه بیای یه هفته بمونی متوجه میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت به خاطر اینکه نزدیکه زودتر میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه اینکه محموله رو بار میزنن همزمان ول میدن تو جاده ها (sm2)
آلبوم یزدانی ماشین پخش تو راه خراب شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه از این تزهای شبه روشنفکری بیزار بودم...
متنی که اگر از نگارنده من باب هدفش پرسیده شود هم چیزی برای ارائه ندارد....من موندم چه اشکالی دارد که یک نفر افسار بخواند و هیت شود....همه با آن ارتباط بگیرند...به نظرم این هنر است که اگر یک نفر شریف بخواند و همه گیر شود...
قم نداریم اینجا ؟ ورامین ؟ گرمسار ؟ چالوس ؟
فخری این داستان باربری اینارو به من دیگه نگو من خودم از برم ..
البوم اول میاد تبریز(sm2)