(sm70)ولی به نظر من دخترای دهه شصتی ها خوشکل ترن!
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)ولی به نظر من دخترای دهه شصتی ها خوشکل ترن!
4 خوابیدم 6 بیدار شدم رفتم سر کار (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺷﻬـــــﺮﯾﻮ ﺭshahrivar
خوش شانس و اهل صميميت، پايبند به قول و قرار، صادق و خيرخواه، رک گو. گاه منفى گراست و نيمه خالى ليوان را مى بيند، احساساتی، بی ریا و خوش قلب.
عشق متولد شهریور بسیار کم شعله، اما جاودانه و با حرارت است.
نظر شما کاملا درسته : ))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ادب(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
من این بچه های دهه هفتاد و مخصوصا هشتاد اصلا درک نمیکنم معلوم نیست تو چه فازی هستن خود درگیری مزمن دارن
چارلی چاپلین: هرگز باقلب زن بازی نكنيد!
او يك قلب بیشتر ندارد و زود ميشكند!
با ممه هاش بازی كنين.
هم دوتا داره،
هم نشکنه!
هم خوشش مياد.
.
.
.
.
چارلی چاپلین هم داره لاشی میشه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
برو ببین لامصب چرا یوزر منو تغییر داده تعداد پستارو هم کم کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]