اشکان ماهری - حکایت با صبا ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اشکان ماهری - حکایت با صبا ... (sm50)
به زیر لب چه میخوانی ...
یعنی این گزارشگر تبریز اصرار داره برینه به کل زیبایی های جهان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد.. نه نگو .. احمدوند اسکی از کدوم اهنگه؟(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن کامل شعری که محسن چاوشی روی کارت نوشته (این بار از حضرت حافظ) :
ز گریه مردم چشمم نشسته در خون است
ببین که در طلبت حال مردمان چون است
به یاد لعل تو و چشم مست میگونت
ز جام غم می لعلی که میخورم خون است
ز مشرق سر کو آفتاب طلعت تو
اگر طلوع کند طالعم همایون است
حکایت لب شیرین کلام فرهاد است
شکنج طره لیلی مقام مجنون است
دلم بجو که قدت همچو سرو دلجوی است
سخن بگو که کلامت لطیف و موزون است
ز دور باده به جان راحتی رسان ساقی
که رنج خاطرم از جور دور گردون است
از آن دمی که ز چشمم برفت رود عزیز
کنار دامن من همچو رود جیحون است
چگونه شاد شود اندرون غمگینم
به اختیار که از اختیار بیرون است
ز بیخودی طلب یار میکند حافظ
چو مفلسی که طلبکار گنج قارون است
رکوردمو زدم (sm118)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا به برمت پشت منقل رو بهت نشون بدم (sm2)
(sm50)
داور دو تا کارت زرد به بازیکن گسترش داده و اخراج نکرده :)))
ریده بود امروز ینی افتضاح بازی کرد فقط همون یه گل و زد اونم که هیچ کی دور و برش نبود تک به تکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
11 نفرو گذاشته بود دفاع..همشم خطا میکردن...کلا از بس همه تو دفاع بودن زیاد موقعیت گل نداشتیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وسط زمینم پرس میکنه..2تا پنالتیم روش نگرفتن...درسته که بعضی وقتا موقعیت 100% خراب میکنه اما هنوزم با اختلاف بهترین مهاجم لیگ ایران
حميد ديشب از 100گيگ چقدر زدى؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی آدرس جدید را نداره؟ (sm178)
خیارا باران دات بیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) رضا آدرس بده یه نایلون خیار برات پست کنم
زیره به کرمون نمی برن
(sm74)
نمیدونم ، نه نگو و رو به راه اصلا بهشون نمیخوره که کار خودش باشن خیلی زیاد بهشون میاد که کاور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو موکل هم گفت که بهت بگم (اصلا نفهمیدم چی نوشته (sm120))
کونو چند.تگ فایده نداره باید همون لحظه خودت بهش بگی یادت نره
اقا یه انتی ویروس معرفی کنین بشه رو ویندوز ایکس پی نصب کرد ایست اویرا کوفت و زهرمار تست کردم نشد
کسپر ...
الی تو ده سال تو موزیک بارانی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱۰ سال ... (sm50)
#فسیل (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موکلت که اصلاح پذیر نیست ! (sm2)
ولی عاقبت تو نسرین ستوده می شی ! (sm81)
فيثاغورث كونو چند رو به صابر و بقيشو به تو گفتم كه نگي چرا خودت تگش نميكنينقل قول:
قيمتتتتتتتتتتت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاش تو اين مملكتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اقا وقتي يه چيزي گير نمياد مجبورم اينترنتي بخرم و از اون طرف عجله دارم گناه من چيه
والا پيشتازش رايگان بود من حاضر بودم گزينه سفارشي هم داشت و تفاوت قيمتشو خودم ميدادم
١٩٠ دادم فوقش ٥ تومن هم تفاوت پيشتاز و سفارشي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی هزینه ی پخشِ سراسری یِ یکی از میکس های سنگینت رو پرداخت می کنم بیا پشتِ منقل !!! (sm2)
عمرانقل قول:
من خودم ته موزيك بيس دارم اگه كاور شده بود صددرصد اصلشو شنيده بودم ولي اصلا نشنيده بودم
تنظيم كاملا جديد بود
تشابه افكتايي كه تو همه بيسيا به كار ميره اينو تو فكرت انداخته
من هم اون هزينه هم هرچقدر ميخواي چك بهت ميدم تو فقط دكمه خروجو بزن براي هميشه(sm2)نقل قول:
نقل قول:
اوکی . پس چک رو بفرست به آدرسِ منقل خونه ی شماره 8 . (sm50)
من رفتم دیوث (sm81)
.
(sm2)
چه آرام بخشه ! (sm88)
01 - Love Story Theme
بري ديگه برنگردي چكم ميفرستم خيالت تخت(sm2)نقل قول:
اين بسته عمرا زيره ٤ روز به دستم برسه عوضي سق سياه(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه نیامد ؟ په دروغ گفتن نفرستادن (sm2)اگه فردا نیاد بدان که اون روز نفرستادننقل قول: