كار از كردن گذشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميكشمت(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
كار از كردن گذشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميكشمت(sm2)
اينجا كي تركه بياد روشنمون بكنه اخرش اين سيكيم خياري معنيش چي ميشه دقيق(sm2)
از رضا خیاری بپرس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرت سخته حوصله ندارم تگت کنم همون آلاسکا خیلی بهتر بود (sm2)(sm51)
15 گیگ دانلود کردم تموم شد نامردا الکی اس دادن گیگ من فقط گیگ دانلود کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زخمی یِ کدوم خزونی ای مسافرِ جنوبی (sm50)
شادمهر عقیلی - داداشی
(sm120)نقل قول:
هیچوقت راجبه گذشتهی کسی کنجکاو نباشین ...قشنگترین باغچه رو هم وقتی بکنی زیرش کرم پیدا میکنی
منظور محتواش بود . 750 نمیارزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) ترانه ی سال عجب آلبومیه (sm1)
(sm50)
هی خدا چه حالی دارم امشب (sm74)
(sm50)
منو تو چه بی کسیم وقتی تکیمون به باده(sm172)
من که چیزی نگفتم....چرا همیشه تر و خشک با هم میسوزن(sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم چرا بن شد ؟ (sm50)
هم چی شد بن شدی ؟
(sm51) امیر سخت نگیر (sm70)
هی خدا حال امشب منو ازم نگیر (sm50)
از ظهر تا الان قفل شدم روی لاو استوری (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بابک خوبی ؟
ازین آهنگا بازم سراغ داشتی بهمون بده از همون تراک اول اون آلبوم فیلم خارجیه که دادی (sm127)
آلبوم سینا سرلک خیلی ضعیفه هم از لحاظ خوندن هم موسیقی
(sm51)
استاد داود آزاد - ای نیست ...
دلشوره ها (sm50)
با هر کی که مردونه راه اومدم
منو با خودش برد به روزای بد
تو شادی همیشه باهام بود ولی
تو غصه یه بارم بهم سر نزد
از این دنیا و آدماش خسته ام
از این روزگار بد لعنتی
نمی خوام دیگه رد پای کسی
بمونه تو دنیام به هیچ قیمتی
همین جا می مونم با دلشوره هام
دیگه خسته ام نا ندارم بیام
همین جا می مونم با دلواپسی
امیدی ندارم دیگه به کسی
چقد آشنا بود صدایی که سوخت
چقد آرزو داشت دلی که شکست
نه رویایی مونده نه انگیزه ای
دیگه دست کشیدم از هر چی که هست
همین جا می مونم اینم می گذره
مثه باقی روزایی که گذشت
دلم تنگه واسه روزای خوشی
که دیگه به خواب منم برنگشت
بهار امسالتان را رادیکالی کنید ...
(sm10)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی آهنگش خوب بود ...
صدای منصور روز به روز تخمی تر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه گیرایی نداره هر چی بخونه (sm25)
قبلا مگه گیرایی داشت ...نقل قول:
حرف از داود آزاد شد اینم بگم که آلبوم نی نامه از ایشان به زودی روانه ی بازار میشود ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
ما به آن گل از وفای خویشتن دل بسته ایم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیپلمم رو با پول گرفتم توقعی زیادی از من نداشته باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری به این کارا ندارم ولی خیلی بهش میخوره که کاور باشهنقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من
حتی یک مورد خواننده اونور ابی جوون سراغ ندارم ازش خوشم اومده باشه جز احمد سعیدی
بقیه ات اشغال
آفرین ...
با این که از من دور دوری
نزدیکم به تو هر جا که هستی ... (sm118)
میدونی
این سبک کاری و شعرش جوریه که داخل میتونه کار کنه پاشه بیاد فوقش یه سال دوسال ممنوع باشه ولی بعدش بزنه تو کار البوم و کنسرت واقعا میترکونه
دیگه بدتر این کونی امیرحسین نیست که هرچی دلش خواست تو عکدمی گفت بعد اومد 3-4 سال حلقشو بست مجوز گرفت