باید برم از بانه یه کلت کمری بخرم(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
باید برم از بانه یه کلت کمری بخرم(sm59)
(sm51)
میخوای چه کار (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مهمون دیوث فقط پسته فندوق میخورن تا همین الانش نزدیک 300 پول آجیل دادیم میخوام تخمه هندونه بریزم توی آجیل دندون هاشون به فاک اعلاء بره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون نخودچی های که یک کلیو نمک بهش چسپیده هم میخوام قاطی آجیل کنم فشارشون بره بالا(sm2)
طرفو هر چقدر به حرف میگیری کمتر آجیل بخوره بیشتر میخوره حرف نمیزنی که دیگه بدتر میره تو سوا کردن بادوم هندی و پسته (sm102)
خب توام برو خونه شون تلافی کن (sm2)ما یه مهمانی هم داشتیم اینجوری بود ولی ما زیاد نمیرفتیم خونه شون چون خسیس بودن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال یادم کدوم فامیل ها آجیلشون مغز خالی بود فقط قرار بره اونجا کیسه فریزر هم قرار با خودم ببرم توشو پرم کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه 3 ساله چی میدونه فرق پسته با نخودچی چیه اون بابای ذلیل مرده اش بهش یاد داده بیاد ما رو ورشکست کنه (sm2)
ها ولک تو حق داری بچه پاک بندری (sm2)نقل قول:
(sm59)(sm2)
(sm127)