اینجا به اندازه ی کافی داریم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا به اندازه ی کافی داریم ...
اونور باشه بهترِ
بحث تعداد نیست.بحث کیفیته.اصل کارشو خودش میکنه اونور اینورش فرقی نداره.بیاد هم برای خودش سوده هم مردم.هم خودش البوم میفروشه و کنسرت میذاره هم مردم میرن کنسرت یه خواننده خوش صدا نه مثه اینایی که الان هستن
شخصا دوست دارم اونور باشه و کار کنه
منم شخصا دوست دارم بیاد و محبوبتر بشه
(sm50)
امشب چه شبیه همه بیدارن (sm120)
هادی سق سیا(sm2)
امشب چه شبیه
شب مراد است امشب(sm59)
فردا هم نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا؟ برو عامو من واسه هفته دیگه روش حساب میکنم بترکی هی(sm2)
تنهاییمو دوست دارم وقتی با یاد تو میگذره به سختی
با اینکه از من دوره دوری نزدیکم به تو هرجا که هستی(sm213)
هادی تمبونو بکن بیا وسط(sm224)(sm224)
حمام ... (sm27)
دیوث خفاش ساعت 4 حموم؟با گلنار؟(sm2)
ایرانسل حرام زاده 3 ساعت گرفتم هی قطع و وصل میشه سایفون هم ازون بدتر (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقل کل وقتی بسته میخری نباید شیلتر شکن کیری بزنی کمتر پـــورن دانلود کن جق بزن هی(sm2)(sm2)
(sm2)نه بیا خودت به من بگو اینو دانلود نکنم پس چی دانلود کنم ؟ اصن چیزی هست ارزش معنوی داشته باشه ؟ (sm2)نقل قول:
من شیفت شب رو برداشتم ... (sm2)نقل قول:
(sm50)
4 تا فیلم دو تا ایرانی دو تا خارجی در حال دانلود...امروز میشینم همرو میبینم(sm120)
این داستان ادامه دارد...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) حبیب - مادر
arrival
فوق العاده خوب و عالی ، بی نظیر ، بی نقص ... (sm50)
کوبی (sm74) همه جا رفتم ولی نتونستم دی وی دی این بازیو گیر بیارم ! نیست هیچ جا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه دیروز سنگین ترین شکست تاریخ لیکرز هم رقم خورد !!!
(sm74) چهل روز گذشت ... هنوز باورم نمیشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)غم آخرت باشه .. همینه زندگی همه ما میریم یه روز .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال بود تپش قلب داشت و یه بارم بالون زده بود ولی یهویی شد اصن نفهمیدم چی شد (sm74)
همین جمعه میخواستیم ناهار بخوریم یادش افتادم یه لحظه اومد جلو نظرم (sm74) دیوانه شدم تا شب (sm74) هر موقع وقت میشد تو این دوسال میرفتیم خونه پدری به خاطر من قرمه سبزی درست میکرد (sm74)
انتی ویرورس avg چجوری اپدیت میشه کد داره چی داره
(sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
روحش شاد ! راحت شد .. (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا دوست ندارم پیر بشم بمیرم بهتره تا زجر بکشم از پیری و ناتوانی ..
(sm27)
کاربران در سایه اند الله اکبر
وای گریه مون هیچ خندمون هیچ باخته و برنده مون هیچ
بذار دستااتوووووو دستاااااام (sm120)
آخ فردا خاله از خالج میاد ، ماشالله سر زبونم داره :)) با خانم صحبت کنه قبول کنه بریم از این خراب شده راحت بشیم از آخوندیسم (sm3) به خدا غربت ینی زندگی تو این مملکت (sm3)
میری اونطرف راحت زبون یاد میگیری کارم که ریدیفه راحت میشی به قرآن همه چی فراهم تو بهترین سطح رفاه پسرم اروپایی بار میاد خلاصه همه چی ولی خانم قبول نمیکنه که (sm172)