پخش آلبوم امیر بی گزند در حاله ای از نور
نمایش نسخه قابل چاپ
پخش آلبوم امیر بی گزند در حاله ای از نور
فرداشب آلبومو گوش میدیم .. :l
دیوثی که مثل نداری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل دو رو چه کنیم.. (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعیده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبح درس و کار و زندگی رو ول کردم چمبره زدم جلو مانیتور واسه تاریخ آلبوم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ابی و داریوش و حبیب و شماعی زاده و بقیه اونوری ها گرفته تا حمید عسگری و بابک جهانبخش و بقیه اینوری ها - 128 یا 320 واسه من فرقی نداره انگار من اینجا نشستم با تجهیزات سونی موزیک آهنگ گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذان ساعت چنده !?؟!
شهید نشی یه وقت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرمون در اومد باووووو(sm74)
من کم تحملم...(sm81)