بابا اسی در سرزمین اسکاندیناوی (sm2)
اسی وایکینگ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا اسی در سرزمین اسکاندیناوی (sm2)
اسی وایکینگ (sm2)
(sm120)
منو دیوونه کردی (sm50)
(sm50)دیگه نرو از خونه
هركي مشديه بره اين نقشه بدحجابي رو ببينه بياد بگه كجاش زندگي ميكنه (sm2)
ماشین فروختن چن 100 میلیونی دیجی کالا رو کجای دلم بذارم ..
(sm2)ریدم یه این شهرداری مشد رییسش که صولت مرتضوی از کمر محمود باشه همین میشه دیگه رییس دفتر مطالعات فرهنگیشم وحید جلیلی داداش سعید جلیلی یعنی رسمن ریدن به شهر
تازمانى ک مجردى مى تونى برى،ادم زن و بچه دار باشه گرفتارى داره و بايد ب ساز اونا برقصى(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز کارن خودرو توسط دیجیکالا اولین خودرو رو تحویل داد به مشتری
عزیزم کجاییییییینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا کجاییییییی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهوه ای سوخته
قهوه ای
نارنجی
نارنجی کم نگ(sm120)
زرد
به نظرم سعی کن نقل مکان کنی به مناطق پررنگتر.مخصوصا همون قهوه ای پررنگه
بهتره.به نصیحتم گوش کن(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سایت رهگیری زده بسته رو دیروز ساعت 1 دادن پست اونا هم 7 شب فرستادن اصفهان و 6 صبح اصفهان بوده فرستادن به پست منطقه از مرکز مکانیزه الانم دسته پستچیه که بیاره(sm110)
ساعت 2 شد و هنوز این پستچی دیوث نیومده.چه وضع مملکته(sm59)
مجرد بودم به خاطر پدر و به خصورم مادرم نمیرفتم چون مخالف بودن ، حالا هم که خانم مخالفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا موندن فاییده نداره فقط عمر آدم تلف میشه همین !!
بیا خودم و خودت قاچاق بریم زن و بچتم بعدا دعوت نامه میفرستی میاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوش مسافرتما(sm2)
با تو جهنم نمیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!
دلمو شکستی اسی پلنگ(sm2)(sm2)نقل قول:
بمیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا من اصلا با این کاربر معلوم الحال حرف نمیزنم یکبار فقط منو نقل کرد گفت شما اقا مهدی هستید و فلان و اینا خوشبختم از اشناییتون منم گفتم ممنون مخلصم و فلاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این میخواد تو چشم باشه یهسریو دوره خودش جمع کنه به من ربطی نداره
خرجت با خودمنقل قول:
بیا(sm2)
تو فعلاً کاربرا رو فراری بده (sm2) نبینم به رکورد من نزدیک بشی ها (sm2)نقل قول:
اینقد همه تاپیک ها رو به گند نکش (sm39)
ای بابا باز تو شروع نکن به قول یکی اینا که جرات حرف زدن ندارن میان پا پستت تشکر میکنن(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
با هم دوست باشید و از درگیری بپرهیزید
این را از برادر بزرگتر و سرور و سالار و مغز فروم ینی بنده ی بزرگ ( حقیر نه ) با سابقه و پرونده ای بسی کلفت ِ درگیری از جانب کاربران در تاریخ موزیک باران بپذیرید
از سرنوشت بنده درست عبرت بگیرید
اسی آیینه ی عبرت (sm2)
اما خودمونیم دعوا از یه نظر خوبه (sm120) به دلیل اینکه طرف مقابل نظر واقعیشو در موردت بی رو دربایستی بهت میگه ! اینو شکسپیر فک کنم گفته خوب هم گفته به خصوص در مورد ما ایرانی ها
اسی پلنگ (sm120)
اقا این پسوند سل یعنی چه ؟ (sm120)نقل قول:
و من الان نظر واقعی ده ها نفر از کاربران محترم و محترمه اینجا رو در مورد خودم میدونم (sm120)
بسوزین (sm75)(sm2)
من شوخیمو میکنم ولی فایدمم داشتم.بالاخره در حدی که می شده و امیر میخواسته و در حد توانم بوده انجام دادم.حالا چه قدیم سره کارای گرافیکی.همین بنره انجمن تو سایت این جوجه کاربرا نمیدونن کی درست کرده. چه همین استیج که خوده امیر میدونه واسه اپلودش تا کی بیدار موندم.منتی هم ندارم اگه کردم فقط به خاطره خوده امیر کردم
و الا کس طومار نوشتن و دری وری که کاری نداره ادم باید مفید باشه
بابا باز به همین کسایی که جرات حرف زدن دارن بعضیا که.......(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2 )نقل قول:
dماله اسمه sol ماله فامیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونموقع که میخواستم شروع کنم همین میکس و اینارو کلی اینجا صحبت کردیم دربارش اولش اسمم دیجی خطر بود(sm2)
بعد دیدیم این سول خوش اواست و ادم یاده soul میوفته
خوب منم شوخی میکنم ولی نه در هر جایی ! بابک هم نظرش اینه که نباید در اون تاپیک که کاملاً جدی بود شوخی میکردینقل قول:
الان من شوخی میکنم ولی حدود رو رعایت میکنم و به جاش اسپم ول میدم
حالا تو هم هی آتیشو شعله ور کن (sm120) ول کن دیگَ (sm120)نقل قول:
اقا اوناییکه اون زیرن دقیقا چکار میکنن ؟ (sm120)
ریدم به تجزیه تحلیلت ونتیجه گیریت(sm2)نقل قول:
بالاترین درجه انجمن چیه ؟
منظورم بعد از فوق حرفه ای (sm120)
هرکی تو پخ ازم پرسید جوابم فقط همین بودنقل قول:
من اونجا مسخره نکردم من مسخره میکنم شکلک میزنم.زدم؟
اسی چه بحثایی میکنی خداییش. من متهم شدم که 1 ریال برام ارزش نداره این حرفا.حالا تو هی تحلیل کن(sm2)
ادمیننقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]