تو هم اینقد اسپم نده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هم اینقد اسپم نده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت حرف منو تایید میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنبل همون گشادِ خودمونه (sm2)
بهش میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مورد اعتمادی ؟ (sm120)
(sm93)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توسریال فقط از این عروسه که داداشش گیه خیلی بدم میاد (sm120)جافری هم حیف شد مرد دوست داشتم رمزی کیونش بزاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
به این چیزا اعتقاد داری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما چرا برا همه سه تاس برا تو ۴ تا (sm120)خودت نوشتی ؟ (sm120)
من ازش خوشم میاد مث گربه میمونه (sm120) رمزی بد میمیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ اعتقادی اخه تنها واسه سه چهار کلمه ... فقط واسه خنده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن (sm120)نقل قول:
نه بوخودا من از پیج برداشتم (sm54)(sm120)نقل قول:
دزد میدن دستت ؟ (sm120)نقل قول:
ایندفعه رو اعتماد کن(sm2)نقل قول:
نه معمولا میدم دستشون (sm2)نقل قول:
صلوات ختم کن (sm120)
احسان چند روز پیش چرا قاط زدی(sm2)باز من نبودم کی انگولت کرد(sm2)
نقل قول:
جفتتون از جلوی چشم من خفه شید (sm120)نقل قول:
قیافه شو میبینم کهیر میزنم (sm120)نقل قول:
mohsen (sm50)
"من به موقعش به حرف مي آيم!"اینجا، این بالا، این گوشه ی منتهی الیه خانه من است. خانه من بود. خانه ای که ذرات جنگ را از بالاترین طبقه اش دیدم، چشیدم و حس کردم. جنگ آدم ها را ساکت بار می آورد. نجیب بار می آورد. نجیب مثل پدران و مادرانمان. سالها سکوت کردم. دم نزدم. نه به این خاطر که حرفی نداشتم. نه! سکوت کردم تا دل عزیزانی که دردهای من را با موسیقی وصدایم می شنوند و هم دردشان هستم آزرده خاطر نشود. همين چند كلمه حرف را هم نمي خواستم بزنم اما گفتم بگذار آنها هم بدانند كه طعنه تلخ است و كنايه دل مي سوزاند. فقط خواستم از شان و حيثيت و شعور مخاطبانم دفاع كرده باشم، خودم سالهاست به جنگ تن به تن و بي دفاع عادت كرده ام.
باز هم سکوت می کنم تا دل نازک شما با حرف هایی که کم از بمب ها و خمپارهای بی ریشه ندارند؛ نلرزد. روزی نیست که بمب هایشان را از دهان لقشان بر سرم نریزند؛ بی آنکه بدانم چرا. درست مثل کودکی هایم که نمی دانستم این بمب ها چرا روی سر مردم می ریزند و کسی جوابی نمی داد به سئوالم. باز هم سکوت می کنم و ادامه می دهم. کار می کنم. می سازم. می خوانم و باز همان محسن سابقم که چاووش خوان خودم و همه ی آنها که می دانند و مرا می شناسند مي مانم.به خاطر همه شما که دوستم دارید و من هم عاشقتان هستم قوی تر از همیشه ادامه می دهم و به قول شمس تبریزی:« هیچ چیز عظیم تر نشوم، هیچ جز قوی تر نشوم.»
به احترام شما
محسن چاوشی
اسم دوست دختراتونم بگید من بردارم از پیج (sm120)
نگفتی کی انگولت کرد(sm2)نقل قول:
احسان خان رفتی عکس دختر مردمو دیدی بعد میگی حالا...برم به منزل بگم؟زنگ بزنم گشت ارشاد؟(sm2)
اخی محسن (sm81)
عباس معصومی کیجا رو بردار (sm120)نقل قول:
(sm77)(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهر ملی من که گفتم حلال کن (sm120) تصادفی بود به جان خودم (sm120)
خوشتیپی ها (sm10)(sm2)
احسان توام از درد دلات با ما بگو(sm2)
(sm41)نقل قول:
(sm120)
باز هم سکوت می کنم و ادامه می دهم. کار می کنم. می سازم. می خوانم و باز همان محسن سابقم که چاووش خوان خودم و همه ی آنها که می دانند و مرا می شناسند مي مانم.(sm50)
کوفت..دل درد بگیری بگو کجا رفتی دیگه(sm39)نقل قول:
خفه شو (sm120) برو ممه تیر کن (sm120)نقل قول:
فک کنم پرسپولیسو میدن به هدایتی ایندفعه (sm120)
استقلال هم همچنان دولتی میمونه (sm120)
اینم مصاحبه نکرد نکرد.. یهو زد ترکوند همه رو(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا انصافا یه خورده صبر کنین تا من اینو بخونم
حیف که 2تا خانم در حال حاظر در این تاپیک به سر میبرن.. البته خودت جوابمو میدونی(sm2)نقل قول:
290 میلیارد و پانصد هزارتومن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)