4 تا عکس توی محله های خلوت تهران روی شیشه بقالی و چقالی چسبوندن ، اونوقت بهش میگن تبلیغات محیطی ! (sm50)
چی فکر میکردیم ، چی شد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
4 تا عکس توی محله های خلوت تهران روی شیشه بقالی و چقالی چسبوندن ، اونوقت بهش میگن تبلیغات محیطی ! (sm50)
چی فکر میکردیم ، چی شد (sm50)
تا اومدن آلبوم یزدانی گوش کنید (sm120)
بعضی ازون 128 ایی که تو داری 96 هستن تبدیل شده به 128 ....واسه من خیلی پیش اومده بعضیاشونم 128 هم نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بزقوشو میفرستیم پیج تهیه کننده حمله میکنه نمیزاره فصل 2 هم چاوشی باشه.خیالت راحت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد اهل داریوش و ابی و گوگوش و .. نیستم اینا رو هم گرفتم فقط میخواستم آرشیو ناقص نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ماه رمضون من و الی اینجا صبونه میزنیم اگه ناراحت میشین حضور پیدا نکنین ..
دوشنبه یا نهایتا سه شنبه میاد ولی این انتظار و بلاتکلیفی ناجوره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن باوووو من خودم کله پاچه میزنم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی عاقا ملت روزه دارن جلو مردم روزه خواری؟ (sm35)نقل قول: