(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اين سى دى ها همزمان با انتشار ب صورت محدود داخل فروش گذاشته بود و چندماه پيشم همين عکسو فرستادم و گفتم جريان چى بوده
تنها البومايى که پخش فيزيکى شده، 1414هست و همين راديکال....
فعلا دوتا فيزيکى هست ک لينکشو دادى و اگه ى نفر تو خارج تهيه مى کرد و برامون مى خريد عالى مى شد
پس امير گفت اين دوتا البوما ک لينک دادى تموم شده؟!!، (sm81)
من خودم رادیکال را فیزیکی خواستم بخرم طرف گفتش من سراغ دارم 180 قیمتش زانوهام سست شد ولی خداشاهده داشتم میدادم اگر آلبوم را داشت باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب نمیدونم کارهای شاهین را تخمشو ملخ خورده(sm25)
دوش می آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غم زده ای سوخته بود ... (sm50)
امیر میگه اصلا نیومد تو بازار فروش لعنتینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنى خالى نبسته؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدو هشتاد چ خبررررره
یادِ ایامی ، یادِ ایامی ... (sm50)
(sm81)
با من باشه میگم خالی بسته 180 تومن خیلی زیاده برای یه دیسک من بهش اعتماد ندارم بعد اون جریان زیاد هم پیش را نگرفتمنقل قول: