بیا بمالمت به خیارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا بمالمت به خیارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره همین الان توضیح دادم دلیلشو(sm2)نقل قول:
d میشه اخره مهدی
سول هم اوله فامیلی.
گفتم از نظره اوا ادم یاده سول و روح و اینا میوفته قشنگه
وقتی پیری اوغات فراغت دوران متاهلی را به نصیحت میپردازد در صورتی که خودش هم میداند دایورت است به سرزمین خایه های باقرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واس تو هم نگه میداریم نترس(sm70)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm141)نقل قول:
یه کاری نکن هات داگ رو به انضمام دو تخم دعاگو به صورت فلم کن فیکون داخل غار حرائت بکنم ها(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم رضا کی و کجا استارت این خیارو زد.اخرش اگه داستان نشد(sm2)
(sm74)عجب کاپشنی
(sm2)تندر پلاس ! عجب ماشینی بشه
(sm19) فیلم جدید جنیفر کانلی
(sm59)ماشالله برادرزاده موزن بزرگ بشه چیز خوبی میشه
خب دوستان من دیگه از همتون خداحافظی میکنم و از کسایی که بدون اینکه 1 ریال براشون سودی باشه و وقت و زحمت خرج اینجا میکنن تشکر میکنم مثله الیاس و سینجول و امیر و مرتضی و میلاد و هادی و اسی و پوریا و رسول و صادق و مجتبی بقیه دوستایی که باهاشون اشنا نبودم
در همون تلگرام با دوستام در ارتباط باشم بهتره همشونم دارن منو.
در اخر هم اینو به اونایی که حرص و عقده و کمبود دارن به عنوان نصیحت برادرانه میگم:
منی که میبینی میام اینجا خداروشکر شغلمو دارم زندگیمو دارم درامدمو دارم.تو میخوای چیکار بکنی با یه کیس و مانیتور و کیبرد؟ به کجا میرسونتت؟ به فکره زندگی و ایندت باش که همشو از الان باختی
برای اینکه مطمئن بشید جدی هستم یوزر و پسوورد اکانتمو میذارم اینجا هرکی عشقش کشید استفاده کنه.برای من این چیزای مجازی برخلاف اون دسته که نام بردم و همه ی دنیاشونه 1 ریال هم نمیرزه
یاحق
(sm81)
حرف مهران مدیری تو قسمت اول دورهمی خیلی درست بود ! مصداق بعضی هاس (sm120)
(sm50) عاقبت سرکه زدن (sm2)
هر کی میخواد بره بره ولی دیگه خدافظی قهر و این حرفا اضافیه هر وخ اومدی خوش اومدی (sm19)
(sm120) حالا یکی بگه داستان چیه چرا همیشه پشت پرده یه سری اتفاقایی میفته من نمیفهمم
(sm120) چون تو کاربر بی حاشیه اما پر حاشیه ی مجمعینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فعلا شیر چاه نفت رو یکم کمش کن ! انقدر خرید اینترنتی نکن (sm2)
(sm2)دیوث اینقد گفتی تا بقیه باور کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا پشت تالار بهت میگم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کامنتای سر ریز از محبت
(sm2)دیوث یه کاپشن به چاه نفت چه ربطی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm90)نقل قول:
(sm2) یه کاپشن؟؟؟ دیوث دی جی کالا و دی جی استایل و مقداد و پقداد و همه رو آباد کردینقل قول:
(sm70)من لینک میذارم کامنت میدم خرید که نمیکنم همه اینا یی که میگمونقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فقط یک نظریه می تونه درست باشه ! تو خوده محسنی و از پول هایی که از اون یارو امامی واسه شهرزاد گرفتی داری خرج میکنینقل قول:
(sm2)بمیرنقل قول:
Saeid Poursaeid - Boghze Geryeh(sm10)
اشترم صفه اصلی سایت این کاور کوچیکی که برای پست ها نمایش داده میشه بخوای یکم بزرگتر کنی خیلی کار داره ؟
خیلی وقتا من خودم متوجه نمیشم دقیقا از کی اهنگ زدی چون بیشتر وقتا به عکس نگاه میکنم تا نوشته ها راحت تره فک کنم خیلیا هم ایجور باشن
مگه تو ویندوزت اپ نیس ؟ قاعدتا برای منم نباید بیاد
جلل الخالق
الی الان نرخ صیغه تو مشهد چنده ؟ بلخره شما پایتخت معنوی هستید (sm59)
الان مال تو اینه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استغفراللهنقل قول:
اگه خدا بخواد شب عیدی میخوام یه قرارداد یک ساله بزنم تو رگ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروشنده نامزد بهترین فیلم خارجی اسکار شد
داخل دیس پی سی اون بالا
فایل - هلپ - ابوت ویندوز
نکنه وقتی رد استون اومد تو اپ نکردی
من اینهمه میگم خبراشو میذارم مث بت وایستادی نیگا کردی
الانم قراره تا دو سه ماه دیگه رد استون 2 یا همون کریترز بیاد