مطمئن باش خیلی ط.ل بکشه سه شنبه صبح آلبوم تو بازاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مطمئن باش خیلی ط.ل بکشه سه شنبه صبح آلبوم تو بازاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شیرین عقل رو نیگا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفعه از من بیچاره چرا
نمی پرسی زنده ام یا مرده
(sm50)
من الان جلو پنجره نشستم صدای اذون شنیدم دستور حمله میدم ..
رسول مهتی هادی و بزقوش آماده به جنگ ..
حمله کنسل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاکتیک نرمش قهرمانانه رو انجام میدیم
چاوشی خواننده تیتراژ و ... نیست چاوشی یه استثناست تو موسیقی ایران - ایمان داشته باش من خود آن سیزدهم بیشتر به خاطر موسیقیش همه گیر شد اون به خاطر نبوغ چاوشی ، اکثرا شعراش رو نمی فهمیدن چون سوادش رو نداشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط REZAD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اماده هستم(sm118)نقل قول:
دیوث مخاطبارو تحریک نکننقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]