(sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)
ای خالق هر قصه من این منو این تو
بر ساز دلم زخمه بزن این منو این تو
هر لحظه جدا از تو برام ماهی و سالی
با هر نفسم داد میزنم جای تو خالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای پیش تو لعبتان چینی حبشی
کس چون تو صنوبر نخرامد به کشیگر روی بگردانی و گر سر بکشی
ما با تو خوشیم گر تو با ما نه خوشی ...
بازم تاکید میکنم که آلبوم سرلک مقوایی بیش نیست ...
فایرفاکس اپ شد
الیاس ! ساعت 10 شب ! اینجا ؟؟ (sm54)(sm54)(sm77)(sm77)
گوشى a3 مدل2017کى مياد؟
من دنیا اومدم تورو ببینم و برم ... (sm27)
مرد هم که باشی ،
گاهی شب ها ، آنقدر دردناک میشود
که ، با یک فنجان قهوه یک پاکت سیگار
تا صبح به دوست داشتن کسی فکر میکنی ؟
که چند خیابان آن طرف تر
به فراموش کردن تو فکر میکند ... !
(sm50)
Miss Sloane 2016
اومد ، با بازی جسیکا چستین ... (sm127)
میلاد دیروز دوتا فیلم آلمانی دان کردم ببینم فکر کنم خوب باشه
اسماشون رو بگو ببینم دیدمشون یا نه
Twin Sisters 2002
Mother of Mine 2005
این باید خوب باشه یه فیلم دیدم از کارگردانش (Elina: As If I Wasn't There) خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو که مقوا نیستن (sm59)
بهشون نمیاد مقوا باشن
البته یکیش مال هلند و لوکزامبورگه
روزبه نعمت الهی - اگه نباشی ... (sm50)
من واقعا نمیدونم داورای فستیوال ها نابینا و ناشنوا تشریف دارن که به مقواهای فرهادی جایزه میدن !!!
تابو قسمت سوم چطور بود؟؟؟ تام هاردی چرا قسمت قبلیش گردن طرفو پاره کرد؟؟ (sm54)
(sm172) جایزه ی اسکار دیگه ارزششو از دست دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه - تو قسمت قبلیش یکی رو استخدام کرده بودن که تام هاردی رو بکشه ولی تام هاردی کشتش ، خون و قلبش رو خوردنقل قول:
اوه شت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل سریال های خون آشنامی شده
برو امتیاز فروشنده رو ببین خودت متوجه همه چی میشینقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانش خیلی داره پیچیده میشه - عشق تام هاردی به خواهرش ، نامادریش اومده - تام هاردی وصیعت کرده که بعد از مرگش زمین وقف بشه به آمریکانقل قول:
ولی حیف فقط 8 قسمتهنقل قول:
تام هاردی 2 سال اخیر خیلی پرکار بود
اتفاقا همینجوری خوبه مینی سریال ها همیشه خوب از کار در میاننقل قول:
سریال های انگلیسی اکثرا خوبننقل قول:
پروژه ی بعدیش دونکرک نولانه
من که کلا علاقه ای به سریال ندارم اینم فقط چون تام هاردی هست نگاه میکنمنقل قول:
(sm50) ایده ی اصلی سریال با خودش و پدرش بودهنقل قول:
دیشب arrival رو دیدم دیگه ایمان آوردم که اگه کارگردانش همینجوری ادامه بده به یه افسانه تبدیل میشهنقل قول:
(sm50) sicario و enemy و prisoners رو هم ساختهنقل قول:
اقا این کروم قسمت هوم پیج نداره؟
اوکی شد (sm120)
هر بار که میبینمت انگار همون عکس رو دیوار بازم میاد سراغم
انگار که تاریخ میشه تکرار همه دنیا خبردار اسیر این علاقم ... (sm118)
تیزر تصویری آلبوم نیما علامه ... (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
خودت میگی خودتم جواب میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایورت (sm2)ینی این کلمه رو میبینم خندم میگیره نِمدونم چرا (sm120) شاید به خاطر گویندگانش باشد (sm120)