نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ در سگ ( 100% )(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ در سگ ( 100% )(sm2)
الیاس من الان نسخه ی درایور گرافیکم این هست: 24.20.100.6286نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چیکار کنم؟ اینو پاکش کنم، جدیدو نصب کنم؟ نسخه ی فعلی فقط زمانی که ویندوز میاد بالا یه چند ثانیه صفحه گیر میکنه و بعد وارد محیط ویندوز میشه
یه مشکلی هم که تو این آپدیت مواجه شدم باهاش اینه که برنامه پیش فرض پخش موسیقی، یه مشکلی داره چون از زمانی که نصبش کردم دوبار خود به خود آهنگ در حال پخش رو قطع میکنه و یه کدی مینویسه...
قبلنا این مشکل رو نداشتم...
نسخه رسمی که تازه اومده رو نصب کردی ؟ که سافت 98 هم گذاشته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدک ها رو نصب کردی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز رو که از سایت پی سی دانلود گرفتم همین بیلد نهایی 17763.1نقل قول:
واسه پخش هم از همون برنامه ی Groove Music ویندوز استفاده میکنم.
الان من مشکل ناسازگاری نسل ششم پردازنده رو هم دارم...
باید نسخه ی جدید گرافیک رو دانلود کنم...
درسته نسخه رسمیه، این کدک که لینکشو دادم استانداردش رو دانلود و نصب کن یه ری استارت بده بعد تست کن ببین بازم مشکل داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخواد پاک کنی جدیدو نصب کن خودش اونو پاک میکنهنقل قول:
گرو موزیکم به نظرم استفاده نکن مدیا پلیر خیلی بیتره سبکتره گرو اینقد دنگ و فنگ داره طرفش نمیرم (sm120)
دمت گرم الیاس (sm10)، انجام دادم، درست شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا همون مدیا پلیر بهتره، نمیدونم چی شد که یهو رفتم سراغ این گرو موزیکه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]