زندگی خرج داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زندگی خرج داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمایتی که الی از ویندوز 10 می کنه خود مایکروسافت نمی کنه (sm70)
یادش بخیر یه زمانی 5 تومن بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب یابی 7 هزار تومن - رایت سی دی هزار تومن - رایت دی وی دی دو هزار تومن
این 8 درصد دیگه چیه تازه زدن (sm77)
الی این لندن سقوط کرده چجوریه؟؟؟ اکشنش خوبه ؟؟؟
حوصلم سررفته یه فیلمی ببینم (sm132)
زدن در صورت نارضایتی مشتری جنس فروخته شده باید پس گرفته شود - عقب افتاده ها نگفتن تا 1 روز 2 روز 3 روز
High-Rise بشین اینو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه علاقه ای به این ماموت ها داری تو پسر!
یه چیز خوب بزار جای این شیخای یه وری (sm31)
علاقه نیس(sm31)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.باید اینقد کسشرای اینارو نشر بدی تا ملت یه تلنگری بخورن(sm51)
چیزی ندارم دیگه بزارم(sm120)
بیست دقیقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
me ??نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه
کسی که از تو میخونه نمیدونی چقدر تنهاست ... (sm50)
عجب ترانه ی خونده
چطور؟؟نقل قول:
امیر آلبوم میخوای ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مهملات رو هیچکس حتی قشر بسیجی هم براش تره خرد نمیکنه (sm120)
اون اوایل که تازه عضو شده بودی عکس پسرای مانکن و زیبارو میزاشتی
چی شد روحیاتت عوض شد؟! دیگه ندیدم از اون عکسا بزنی
هواتــــو میکنم هر شب (دقیقا منظورش چیه)
نفت آباد اومد بالا سال دیگه دوباره صدای گزارشگرش رو میشنویم (sm2)
نقل قول:
امیر 2 تا ویدئو از آرمین ون بورن اومده کیفیتش وحشتناک بالاست یعنی تا حالا همچین بیت ریتی به عمرم ندیدم
میزنی رو سایت؟!(sm128)
باید ببینن که چه کسای روشون حکومت میکنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کردی کشور مال دوتا اخوند شپشوه؟نه عمو مال ماهه.ولی بیشتریا ارزش خودشون رو نمیدونن.فک میکنن کشور مال ایناس
عوض نشده(sm19)خستم(sm51)باید فک پول دراوردن بود(sm50)
آره جدا - عادل داشت خودشو پاره میکرد - بعد بازی میخواست گریه کنه (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شاخه نیلوفر ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور بسته بندی هارو چجور گیر اوردی؟؟
فروشگاه بوک لند پالادیوم تهراننقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینا به کنار من هنوز درگیر آهنگی هم که بعد بازی لنگ تا ورزشگاه گذاشته بودن (sm2)نقل قول:
حرفات متین منتها منظور من این بود که اظهار نظرات این دار و دسته ها را همه مردم صبح تا شب از تلویزیون و روزنامه و سایتها دارن میشنون و اونقدرا کسی توجهی نمیکنه به این چرندیاتنقل قول:
برای تلنگر وارد شدن به مردم و باز شدن چشماشون نیاز به مطالب تاثیرگذارتری داریم
همه خسته ایم ... (sm50)
معنویات هم لازمه در کنار مادیات (sm198)
طرفدارای پرسپولیس خیلی خوشبینن همیشه. من جمعه استادیوم بودم، همه واسه جشن قهرمانی اومده بودن انگار با باخت هم جام میگرفتن. من به چند نفر گفتم پرسپولیس ببره هم معلوم نیست قهرمان شه، طرف میگفت این کسخلو. یحیا الان اونور جر میده. بعد بازی همه عن شده بودن.نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم بابا ! (sm19)
نه بابا چه خوبی ! (sm98)
جونِ هادی من کلا " یه " رفیقِ " غیر مجازی " داشتم اونم منو ترک کرد ! (sm81)
تازه دختر هم که نبود ! شیر کلفت بود ! (sm178)
یعنی فرض کن " تنهایی " در چه سطحِ نا جوری ! (sm74)
هیچی دیگه الان دو هفته ست دارم آهنگ " برش " از " بهرام نورایی " رو گوش میدم ! (sm88)
اون جاش که میگه : " رفیقاش " اونو " ترک " کردن . . . (sm172)
احسنت پیمان جان (sm19)حالا دوتا از اون مدل خیلی خوشگلات معرفی کن مستفیظ شیم.دمت گرم(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نه چند ماه پیش منتشر شده اما الان نسخه مسترش رو بیرون دادن
حجماش 4 گیگ و خرده ای هر کدوم!
بی نظیره ها بیت ریت یکیشون صدا و تصویر در مجموع 188 مگابیت در ثانیه است (sm133)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
تمام مدل های پسربچه از تمام کمپانی ها رو میزاره..بروزه(sm198)چقد نازن(sm198)
آخه لعنتی و حظ کنم و ضعف بره یعنی چی؟! تا میایم نقد کنیم میگن برا سریاله دستش بستس.با یه شاعر و غزلسرای خوب کار کن.طرفداراش گفتن زیاد از صفا نخون رفت با یکی بدتر. این سریال برا محسن پسرفت حساب میشه در صورتی که سنتوری مهرجویی باعث همکاری محسن با اردوان کامکار شد.
خب؟؟؟
دایورت کن به تخم چپت (sm2) من که نمُردم افتخار بدی منم عین رفیقتم هیچ فرقی نداره کاری از دستم دربیاد هستم خدمتت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تنها اختلاف نظرمون تو بعضی از آلبوماست به خصوص محسن نامجو (sm2)
مثلا بیاد تو آهنگ عاشقانه ای با اون کلیپ بگه : آهای ضعیفه پاشو آبگوشت بار بزار ... شپلق (sm2)
کار ضعیف هم لازمه - باعث میشه توقعا ازت زیاد نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط meh13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان چی شد پس؟
رفیق من سنگ صبور غم ها به دیدنم بیا که خیلی تنهام
هیشکی نمی فهمه چه حالی دارم چه دنیایه رو به زوالی دارم...(sm81)