از کجا بفهمیم رو سرورای ایران یا نه؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از کجا بفهمیم رو سرورای ایران یا نه؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی الکی خوشیا ..
من سرعتم مثه تو ولی فضا ندارم اصا دان کنم !!!! (sm81)
الیاس آلبوم
Led Zeppelin چطوره
؟
ویدئو
The Pretty Reckless - F**ked Up World
دیدی؟
دختره خوب جیغ جیغ میکنه
(sm120)اگر منظورت از ظاهر لینکه نمیشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور وقتا مثلا فیلمی میاد چهار پنج تا لینکو از اپلودباز میزنم تو شبانه خودشو نشون میده بعد فرتی میگیرم (sm59)
(sm98)فضای چینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود زندگی !?؟! (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروهش که معرکس منتهی باس ارتباط برقرار کنی باهاشو فک نکنم بتونی بیخیال شو این البوم قدیمیه مال 40 سال پیشه ایتونز باز نشر کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارای این گروهو نمیبینم
الی راسی تک مووی شارژه ها .. (sm2)
(sm120)اولا پاشو برو گمشو یه هارد بگیر دوما وقتی پر شد موارد مث فیلم و سریال رو تو دی وی دی رایت کن یا اگر بازم پولشو داشتی اکسترنال بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)تینی مووی رسیدنقل قول:
الی یادته پارسال دنبال یه بازیکنی گشتیم واسه منچستر تو ترانسفر مارکتنقل قول:
اندره هررا بود ایا؟(sm55)
کارت کریم انصاری فرد هم جعلی در اومد(sm120)
(sm21)فک کنم بازیکن والنسیا بود آرژانتینی
اگه بت بگم چن هزارتا dvd اینجا دارم باورت نمیشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه آرشیو جم نمیکنم ..
یه سالی میشه دان میکنم میبینم پاک میکنم ..
سر همون قضیه زنگ زدن به رادیو فردا موزن ..
از اطلاعات زنگ زدن ..
مادرم همه ی dvd هامو جم کرد ..
(sm98)برو بابانقل قول:
(sm27)
(sm70)
(sm70)اینا چطور معافی گرفته بودن که گندش در اومد
چطور رفتن اونور آب هیشکی نفهمید
الان چطوری فهمیدن یوهو
لمپارد(sm21)
مگه بازیکنای ملی پوش معاف نیستن(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه پاشازاده خودشو جر داد تا مایلی کهن دعوتش کنه به تیم ملی تا معاف بشه وقتی دعوتش کرد و معاف شد رفت پشت سر مایلی کهن تو روزنامه ها حرف زد گفت بازیم نداد(sm2)
ونگر راست میگه لعنت به ال سیتی(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو ونگر شده مثه علی داد و بیداد فقط اعتراض میکنه قانون گذاشتن یارو پول داره میتونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیتی که هیچ از خود لمپارد بعیده نمیدونم چرا تکذیبش نمیکنه شده مثه قضیه هیگواین(sm21)
لمپارد نمنه ؟
(sm2)تو چه چیزهایی یادته دکتر صدری مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرضی من سیتی به مدت 6 ماهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
چرا شش ماه میخواس بره امریکا
مالک سیتی مالک نیویورک سیتی هم هستنقل قول:
حالا با نیویورک لمپاردو خریده مفت مفت داره قرضش میده به من سیتی
فیرپلی مالی پشم این وسط(sm54)
یه خوره فوتبالی باید این چیزا رو بدونه(sm2)نقل قول:
(sm2)من فقط پنالتی گل محمدی جلوی چین یادمه فردوسی پور چه وقت چیپ زدن بود اقای گل محمدینقل قول:
رفت امریکا ولی تیمی رفت که مال مالک سیتیهنقل قول:
لمپاردو میخواد بیاره تیم اصلی سیتی قرضی اونم 6 ماه
داوید ویا هم یه مدت شایعش بود ولی اون همون امریکا می مونه
یکی نیس بگه دیوث اخه زیدانی که چیپ بزنی(sm120)نقل قول:
(sm2)برگردون داییم تو محوطه شش قدم جلوی کره بش اضافه کننقل قول:
بی تخم ترین بازیکن تاریخ فوتبال زیدانه
تو فینال جام جهانی اونم به بوفون چیپ بزنی(sm2) یا ابرفرض(sm2)
(sm120)جلو عمان بداوی و رضایی همو چک پیچ کردن داور دمش گرم عبدالرحمن دلاور بود اسمشنقل قول:
نشون داد بحرینی ها بعضیاشون هنوز ایرانی هستن نجاتمون داد (sm120)
(sm120)پفیوس منم عین همینو گفتم دوباره نگونقل قول:
اخراج ستار زارع جلو چین(sm2) چقد فحش کشش کردن ملت(sm2) فقط یه اشاره بهش کرد داور دیوث اخراجش کرد(sm21)نقل قول:
قرمساق ندیدم پستتو(sm120)نقل قول:
(sm2)یاد ریلکس بودن کاکا افتادم جلو بایرن پاس گل دادن به کریس کاکا خیلی ریلکس اومد طرف توپ از روش پرید باعث شد افساید شهنقل قول:
دقیقه 120 تازه توپ هم گل شد ینی فحش دادما(sm2)
خبرنگار:از کی به رم اومدی؟
توتی:خب از کودکی
_خبرنگار :چگونه شد که به رم اومدی؟
توتی:من کودک بودم که از مدرسه با مادرم تماس گرفتند و گفتند
که پسر شما میتواند به باشگاه رم و لاتزیو برای فوتبال برود.
و مادرم هم خوشبختانه گفته بود او را به رم بفرستید.
_خبرنگار:و اگر مادرت لاتزیو رو انتخاب میکرد چه میکردی؟
توتی کمی میخندد و باتعجب میگوید لاتزیو هرگز!!!
اگر اینکار رو میکرد که بعد ها که بزرگ مشدم او را میکشتم.(sm77)(sm120)