موسیقی بدون تکرار فقط موسیقی سنتی - شهرام ناظری واسه این ممکلت کم کار نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موسیقی بدون تکرار فقط موسیقی سنتی - شهرام ناظری واسه این ممکلت کم کار نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو غلط میکنی دیوث بهمن فحش نخوره امشب من دلم خنک نمیشه ..
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بگم حتی به سمت موزن هم سیخ میکنن ..
این دفعه رو بیا با زبان صلح بریم پیشش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا به لیلا برسون این دل مجنونو
یا مداوا کن این درد بی درمونو
(sm50)
آره دیگه اول آروم برین ببینین خر میشه جواب مواب میده بعد بفوکونینش ..
قلب خسته می ایستد (sm172)
(sm178)
(sm2)نقل قول: