این بلاگفا چه مرگشه(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
این بلاگفا چه مرگشه(sm3)
كم كم دارم نگران ميشم ديگه چيزي نمونده پاي ليس بين المللم به ماجرا باز شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی عکس جدید از نیکول ریلیز نکردی(sm2)
نميدونم ولي حتما كه نبايد فيلم داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلبرتيه ديكه معمولا واسه مراسم و فرش قرمز دعوت ميشن (sm120)
کتابمون در نیاد خیلیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شاید فیلم جدید بازی کرده از اون خاک بر سریا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کن ممر میاد می گه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali_Chavoshist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واه ، دخترمون كه اهل اين حرفا نيست اين وصله ها بهش نميچسبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشتی : عاشقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali_Chavoshist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریا : عشق
سرنشین : یار و همدم
بی سرنشین : بی یار
تهران : شهر بی احساس ها
غرق شدن : عاشق شدن
همسایه : نزدیک بودن
ماه : چشم
خشک سالی : بی احساسی
پهلو گرفتن : در ساحل نشستن کشتی ، مستقر شدن
اره میدونم به شدت اهل خانوادس بچمون(sm120)نقل قول:
الان خزونیِ کدوم بهاری
من معنی همسایه رو میدونما ولی نمیتونم بگم(sm120)
اومدي و نسازيا (sm120)نقل قول:
طرفدارشی؟باشه چه خوبه این گلشیفته(sm120)نقل قول:
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه طرفدار نيستم فقط مخاطبم (sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
به سینا سلام برسون(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)منم دیدم وقتی زدی الان نیس
غیبت نکنیدنقل قول:
(sm209)من تا بحال اینو ندیده بودم (sm2)اشترم بذارش تو دسترسی سریع
خز ميشه همين طوري بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با هدفون میشنوم یه جاشم انگار میگه نزن (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولش يا بعد از صحبتاي اون دو تا؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقشو امیر گفتنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها اره منم ميشنومنقل قول:
خندش اخر جنونه...نقل قول:
من قاضی ام دوست دارمنقل قول:
(sm50)
منم مث شمانقل قول:
محسن با کی بود ؟:؟
مگه میشه؟نقل قول:
من اين سه تا رو از همه بيشتر شنيدم بقيه رو خيلي كمنقل قول:
ارليانو ، يواشكي ، خالي
قاضی ام گوش کن..لحنش خیلی خوبه یه بغضم داره تهشنقل قول:
چپ و راست دفاع کیو بر میدارن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفاع چیه باو میگم محسن با کی بود جناب ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا باز ریختن دارن توهین میکنن
(sm2)ممر یه اهنگ زده بالای 10 مینه چیه مگه