(sm120) ناراحتی نداره دیگه تنظیم کننده ی جفتش سعید زمانی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) ناراحتی نداره دیگه تنظیم کننده ی جفتش سعید زمانی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداشو درنیار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عذر میخوام(sm2) توبه کردمنقل قول:
چی ساختم .. (sm81)
چه رگ به رگی شد (sm2)
بیپ دوتا آلبوم سَم رو گذاشت واسه پیش فروش ...
نیما علامه ...
هومن غقوری ...
ممر این نیوزیک گروه نیوش رو هم بزار خیلی خوبه
بیا تا رگام تو خونت بریزم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوث بیا برا رنگ بندی ازت مشورت بگیرم هوووی ..
ممر شاتل گوهه آپلودش هی قط میشه حوصله ندارم ..
(sm50)
(sm50)نمیدونی کنار تو چه حالی داره بیداری
(David Bowie - Life On Mars? (2014 Remastered Version (sm50)
حال من؟! حالِِ غرورِ شاعرِ فحلی که شاگردِ عزیزش
با سرآمد خواندنِ یک شاعــــرِ دیگر بـه بادش داده باشد... (sm50)
(sm50)از تو می میرم
آمدی نعش غزل باخته را جان بدهینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگل سوخته را وعده ی باران بدهی ... (sm50)
کسی ما را دوست نداشتنقل قول:
و ما زودتر مردیم... (sm50)
(sm142)
اختصاصی واسه بیپ تونزهنقل قول:
همشو گوش دادم
سینجول میخوای اکانت سرور بدم مستقیم بزنی
(sm141)نقل قول:
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطورین الدنگها(sm50)
احساس میکنم کسی که نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که هست را از پا در می آورد ... (sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
اعصاب نداری
اعصاب ندارم ... (sm1)
میلادی قسمت جدید taboo کی میاد برار گلم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا قسمت 3 که اومده - قسمت بعدیش 11 بهمن میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم تا قسمت سهنقل قول:
نمدونم چرا با این که مینی سریاله انقد کنده روند داستانی فیلم
بیشتر وقتا اینجوری باید باشه آروم شروع میکنن و یه دفعه شلوغش میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم بعد از تو با هرچی که ترکش داشت جنگیده
دیگه بعد از تو به هرکی که ترکش کرد خندیده
(sm50)
puzzle band present ... (sm50)
باز این یارو اومد خوابید کف تاپیک (sm3)
امیر قیمت آلبوما رو ببر بالاتر (sm178)
هزار تومن دیگه خیلی کمه (sm3) مخصوصا واسه این کاربرای 2 هزاری که پست هم نمیدن (sm3)
2017 ست فحش هم به آدم نمیدن هزار تومن (sm98)
حالا اینا فک میکنن خودش خیالش راحته چون پول نمیده نه من بابت هر آلبوم بخوام 2 تومن میدم
2 تومن زیاده ؟ (sm3)
داداش هادی اوضاع بیت المالت خوبه ها داداش 1000 خوبه خود امیر گفتش این هزار هم میگم برای اینکه کار نخوابه.
کاورهای که از اول برای ما بسته بود گفتن قرار باز بشه تا همه استفاده کنن الان هم میخوایید امیر را آنتیریک کنی تا این را هم بالا ببره.
نکنید خدا را خوش نمیاد انصافا.
من دارم لحظه شماری میکنم 6 ماه بگذره تا Wav های داریوش را بخرم اینطور برا من هم ضریب میخوره.
بزار یه خورده بی پرده صحبت کنم داداش هادی هستن آدم هایی که همین الان تو انجمن هستن و شده یه روز لنگ 500 شدن تا چه برسه 1000
تو همین الان به من 1000 بده انقدر فحش میدم به هر کی بخوایی تازه کلاس خصوصی هم برات میزارم هادی (sm81)