به من میگی چه جوری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به من میگی چه جوری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
من مینیویسم دلبوسکه آژیر میزنه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها عزیزم اینجوری(sm120)نقل قول:
نقل قول:
جهت اطلاع دوستان بارانی..............استاد متین معارفی(که به متین دو حنجره مشهوره)احیا کننده راک شرقیه تو ایران.(sm120)
* رئال مادرید در حال برنامه ریزی است تا گزینه های مورد نظرش را به خدمت بگیرد، ناواس امکان دارد جایگزین کاسیاس شود، جیمز رودریگز ممکن است بیاید و آنخل دی ماریا مادرید را ترک کند و تونی کروس نیز هنوز در مورد آینده اش تصمیم نگرفته است.(sm120)
منبع: AS
* آنجلوتی مایل است تا دی ماریا در این رئال بماند، اما مدریت باشگاه تصمیم گرفته که او را با قیمت 50 میلیون یورو به فروش برساند.(sm120)
منبع: Marca
تیتر مارکا : خشم دلبوشکه(sm2)نقل قول:
دیماریا(sm9)(sm81)