(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
بیراهه نرو کارت باختنه
رفت و رفت و باخت
رفت و رفت و سوخت
(sm81)
یکی از بهترین آلبوم هایی که به عمرم شنیدم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس باید دانلود کنم حتما (sm50)
فقط مث اون رپه نباشه(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . عمّه ات (sm2)
آره صابر خیلی ردیفه یادش بخیر من اولین بار اینو از رادیو فردا گوش میدادم بعد رفتم ام پی تری شو 128 پیدا کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی دیوث فیلم های تاپیکِ " توقیف شده " رو خودت دی وی دی داری یا از تورنت گرفتی !؟ (sm51)
خودت چی فکر میکنی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحویل به گیر سهند (sm50)
پار سال شانسی سی دیش گیرم اومد (sm2)
هادی علی رضا تهرانی که آلبومِ دیگه هم داره . سی دیش رو جایی نه دیدی !؟ (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه رامی فیلم ها رو میخره