این چیزی که به ذهنم میرسه فعلا همین کاسیاس ، تری ، اینیستا.. تو تیمای بزرگ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
این چیزی که به ذهنم میرسه فعلا همین کاسیاس ، تری ، اینیستا.. تو تیمای بزرگ (sm120)
بی شخصیت(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم از رئال هم پیشنهاد داشت؟ درسته؟ نرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته 98 تیم اصلی اومد وگرنه از 9 سالگی تو تیمای پایه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره داشت، از اکثر تیمای بزرگ
خودش مصاحبه کرد گفت تنها چیزی که باعث شد با مورینیو قرارداد نبنده، عشق به لیورپول بوده
اولین گل ژاوی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدا میشن جدی به همین پایبند بودناس محبوبیتشون توی هر تیمی حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیگ انگلیس به نظرمن بهترین لیگه...محدود نیست
خلاء ش رو حتمن احساس می کنید تا جند سال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
به خدا از من نگیری خبر ، نیابی اثرم (sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آرشیو پیامای تو و خودم رو نگه داشتم ، معروف شی آبروتو میبرم (sm2)
باع تو هم همینکارو کردی ؟ (sm2)
ممر باس بشی مث سیامک عباسی (sm2)
دوتزن کروس(sm50)
اشترم
الی پیغوم خصوصی نمیشه داد بهت؟(sm35)
دوستان کسی میدونه واسه نرم افزار اف ال از کجا باید لوپس و سمپل دانلود کرد؟؟؟ سوال دیگه اینکه اینارو چجوری به نرم افزار اضافه کنم؟؟
از ممر بپرس استاد این کارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی چیز مهمیه ؟ درخواست دوستی بفرس تایید میکنم بفرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ممر از کجا پیدا کنم ؟؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دهنت سرویس
اینجا که پولیه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با منی ؟؟؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نه این رضا عجب ادرسی اینگاری وابسته به اینجاس (sm2)نقل قول:
سایتش مثل گوانتانامویه ! هیچی نمیشه دانلود کرد (sm2)نقل قول:
خب همینجا میگفتی دیگه یه ساعت میچرخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطالب مهمو که همیشه میزنم صفه اول تاپیک نیازی به دونستن حتمنی باقی موارد نیست پیجم هس اونجا معمولا مطالب ریزم میذارم
ارزش نداره واسه این چیزای کوچیک چن تاپیک بزنیم
(sm50)
(sm1)
سریال عاشقانه مفهومی چی بلدین ؟ (sm120)
آلبوم ready to fly میلاد ترابیو میخوام (sm118)
کسی نداره؟
(sm2)
(sm2)من مستقل کار می کنمنقل قول:
شماره شایا تجلی
09125515584
شایا تجلی اسمش اشنا میزنه
آدم خوشبخت طرف تاریک واقعیت را نمیبیند.هیاهوی زندگی اش صدای موریانه ی مرگ را که وجودش را می جود، میپوشاند. خیال میکنیم ایستاده ایم، حال آنکه در حال سقوطیم. این است که حال کسی را پرسیدن، یعنی به صراحت به او اهانت کردن. مثل این است که سیبی از سیب دیگر بپرسد : حال کرمهای وجود مبارکتان چطور است؟یا علفی از علف دیگر بپرسد: از پژمردن خود راضی هستید؟حال پوسیدگی مبارکتان چطور است؟
حال کسی را پرسیدن، آگاهی از مرگ را در انسان تشدید میکند(sm50)
(sm50)
سلام عجقم(sm19)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نفس(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ... (sm1)