خواجه آلبومش کدوم شرکته؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خواجه آلبومش کدوم شرکته؟
از الان بر بعد محرم دارید نقشه می کشید
همون یکشنبه 9 آذر میاد صدر در صد بدون هیچ شکی
فریدون 11 یا 12 آذر
البوم فریدون
خواجه
بهرام خان
دست هنر اوله
خواجه : اخذ مجوز ترانهای که از خانم عاملی در آلبوم جدیدم دارم حدود ۲ ماه به طول انجامید.(sm120)
حتما میخواد از احسانم بچه داشته باشه(sm120)
تو یه هفته 3 تا نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته بعدشم بعیده بزارن چون هفته قبل اربعینه
(sm2)
هوا ابریه..بیدار شدم فکر کردم پنج عصره(sm172)
عرض ادب و احترام به سرکار خانوم معلی ملینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فقط آلبوم خواجه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریدون صبرش نیست ، یهو دیدی روز عاشوارا داد بیرون(sm2)
غلط دیکته داشتی پسرم برو پا تخته..(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شرط اینکه کتک نزنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خط کش یا ترکه انگور یا خودکار لای انگشت ؟(sm120)
هیچکدوم..کوبیدن پشت کله مبارک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بارونی میاد(sm81)
شاید کسی که عمریه ، دنبالشی من نیستم (sm118)
البوم اریان اگه دو سال تو مجوز گیر نکرده بود
1 سالم درگیر نمی شدن با هم
حدود 3 سال پیش درو کرده بود همه البومارو (sm120)
خیلی وقته از مد افتاده(sm120)نقل قول:
من یه لحظه احساس کردم داره برف میاد (sm2)نقل قول:
چشممون به جمالتون روشن قربان..(sm176)نقل قول:
چیزی زدی؟(sm59)نقل قول:
چیزی زدی؟(sm59)نقل قول:
اعع تو هم دیدی (sm120)نقل قول:
ممنون (sm10)
بربری با چایی شیرین (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تاپیک آلبوم بعدی رو بزن (sm2) میریم برای اسفند (sm120)
یه بوت قیمت کردم یه میلیون(sm81)(sm54)
این آهنگساز درادامه گفت: آلبوم فریدون آسرایی با عنوان «عشق یعنی...» آماده انتشار است و طی همین هفته های آتی روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد
میریم برای عاشورا (sm30)(sm2)
(sm59)نقل قول:
(sm172)حیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آریان هم تموم شد (sm172) ولی بالاخره نفهمیدم آهنگ تا ابد خودش ریمیکس بود ؟ یا ریمیکس شد یا ... (sm2)
استعدادیابی می پردازیم و یک سری از استعدادها از ایران و حتی از سرتاسر دنیا را جذب می کنیم.(sm59)ممر بدو
درگیرش نشو درگیرت میکنه(sm59)نقل قول:
یارو اونور دنیا نشسته تا بهروز کچل بیاد کشفش کنه(sm59)
یه سواله که مدتهاست ذهن منو مشغول کرده(sm2)نقل قول:
باید بیان توضیح بدن (sm2)
آلبوم اصفهانی تا آخر سال (sm118)
خوب نخوندی (sm70) نوشته سعی میکنیم تا آخر سال منتشر بشه
اصفهانی دو ساله که داره سعی میکنه تا آخر سال آلبوم بده(sm25)
(sm70)نقل قول:
آخه الان صفاریان سعی میکنه قبلا خود اصفهانی سعی میکرد
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان تنظیماش یه سالی طول میکشه(sm120) بعدشم برن دنبال مجوز و ... احتمالا اسفند 95 (sm2)
تنظیم آرون رو صدای اصفهانی (sm25)