آهان!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی هنوز هم خوزستانی ها دوست دارن از ایران جدا بشن یا نه فروکش کرده؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آهان!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی هنوز هم خوزستانی ها دوست دارن از ایران جدا بشن یا نه فروکش کرده؟؟؟
720 بلوری اکسپرس لیچ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080 هم تا شب باید بیاد
انقدر تعریف کرد من گشنم شده !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس فراواننقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوردم خیلی خوشمزست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست چرا خودم واست میارم عزیزم (sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای خدا (sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم اتفاقا عربای ... بود ک خیلی پررو فکر میکنن خوزستان واسه اوناس و البته خودشونم ایرانی نمیدونن (sm102) خدا لعنتشون کنه (البته دور از جون پدربزرگ مادریت(sm25))
1080 (sm118)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بفرستم واست؟نقل قول:
اوکینقل قول:
نه دیگه با این چیزایی که گفتی احتمالا باید بگیم خوزستانی بوده!من گفتم عرب چون نمیدونستم عرب با خوزستانی فرق داره! حالا برم بپرسم! اگه عرب باشه دیگه خونشون نمیرم!!!
- (sm30)