(sm120)نه دیگه ماجرا به دل ربطی نداشت کلی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نه دیگه ماجرا به دل ربطی نداشت کلی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر که سبکش استریت نیست فارق از این ماجراست
به هوای روز برگشتن تو
سره هر راهی نشونه میکشه
با تمام جاده های رو زمین
رد پاتو سمت خونه میکشه
(sm50)
من از روز ازل دیووانه بودم ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حوای کسی میشی که من میدونم آدم نیست (sm25)
امید جهان (sm81)
یو دن دن یو دن دن (sm178)نقل قول:
سیاهه نارگیله (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتی کنید دیگه حالا که که داره پا پیش میذاره من با تو کاری ندارم یعنی چی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهر مار باز اینجا رو ماتم کده کردید (sm56)(sm56)(sm56)
تشریف ـتونُ گم میکردید خندوانه میدیدید حالتون بهتر میشد (sm142)