راستی امیر این سعید باران فامیلیش بارانه واقعا یا مثلا اسم هنزیه برای خودش گذاشته ؟ (sm59)
ولی باران خیلی شیکه ها اگه فامیلیش باشه خیلی خوش شانسه دیوث (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی امیر این سعید باران فامیلیش بارانه واقعا یا مثلا اسم هنزیه برای خودش گذاشته ؟ (sm59)
ولی باران خیلی شیکه ها اگه فامیلیش باشه خیلی خوش شانسه دیوث (sm2)
نه برام مهم نیست فامیلش چی باشه
فقط مثلا گفتم این باران واقعا فامیلی شه یا خودش گذاشته (sm70)
... (sm27)
چون میلاد باران هم هست .. اونم نمیدونم اسمشه واقعا یا اسم مستعاره خودش گذاشته
اتفاقا بعضی وقتا فک میکردم با اون میلادم شاید اینا فامیل باشن چون اسمشون یکیه . (sm2)
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من نمیاد (sm148)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من مشورت نکردی
a3 2017
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر با حال میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا می اد (sm128) (sm2)
گوشى خوبيه.. مخصوصا حس گر هم اضافه شده و رمش بالا رفته.. ولى الان واسه خريد گرونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم هندزفریش رو دارم و راضیم، رفیقمم پاور بانکش رو داره و راضیه، دیگه گفتم نیاز به مشورت نی... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه رسیده، زدمش به شارژ پر شه بیبینم چی چی هَ... طلاییش خوجیله... (sm19)(sm132)(sm120)
دمت گرم (sm19)نقل قول:
راستی آلبومای شاهین رو بالاخره گرفتی که "WAV + فول کاور" بزنی؟! (sm120)
(sm2)نقل قول:
حله... هر وقت تصمیم گرفتی به منم بگو که سهممو بدم... (sm50)(sm10)نقل قول:
(sm10)روی منم حساب کنین
هوس کردم ى البوم درس درمون بياد بگوشم و حال کنم(sm50)
اخرين البوم ک حال داد صفر شخصى بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
امیر آقا این آلبوم سراب شهریار رو شما داخل آرشیو شخصیتون ندارید؟
شلیک کن رفیق...(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من راحت گرفتمنقل قول:
هادى تا نخوابيدى بيا تلگرام کارت دارم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم برند نیس شیائومی کارش درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با قیمت کمتر توان بیشتر
پی نوشت : نقلی که من گرفتم ربطی به کلاغ کوفی نداره
(sm77)ویدیویی که شاتل تو تلگرام گذاشته اینجا کدوم کشور و شهریه
خب الان هم دیر نشده واسه خوبگاه یدونه احتمالا نیاز داریم که گروهی بخریم...نقل قول:
اگه تو همین رنج قیمت چیز بهتری سراغ داشتی بگو... (sm10)
اول کیفیت و شفافیت و تفکیک صدا ها مهمه برام بعد بیس (sm132)
نقل قول:
20 وات توانش هر چن وقت شگفت انگیز میذاره 119 تومن همی دو روز پیش گذاشته بود بازم میذاره
بعدشم وقتی اینقد داری پول میدی دیگه کیفیت و باس و این حرفا جایی نداره اسپیکرای پرتابل خیلی گرونن اینا صرفا سرت گرم شه
زخمی تیغ کدامین تبری جنگل درد
هر درختی که تبر خورد
تبرتر شده بود ... (sm50)
به دادم برس بهترین نارفیق ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکان ارسالش هست؟نقل قول:
اوه اوه از ساندنس جایزه گرفته
زیرنویس نویس نداره فعلا ، ارزش دیدن این فیلم با زیرنویس فارسی خیلی بیشتر از ایناست ...
فیلمش خوبه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم ولی از ساندس جایزه برده احتمال بد بودنش خیلی پایینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از لطفتون (sm127)(sm10)نقل قول:
آره یادمه اینو گذاشته بود شگفت انگیز (sm74)نقل قول:
ها... (sm172)